Pregătiţi pentru urgenţe

Pregătiţi pentru urgenţe
ORADEA - Luni, Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” (ISU) împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a avut o misiune mai deosebită, aceea de a discuta cu elevii orădeni despre inundaţii.

Acţiunea a vizat toate unităţile de învăţământ cu clasele IX-XII şi s-a numit „Toţi împotriva inundaţiilor”. S-au prezentat materiale pe video-proiectoare referitoare la managementul inundaţiilor la nivelul judeţului, s-a explicat modul de producere şi motivele apariţiei inundaţiilor şi s-a insistat asupra comportamentului care trebuie adoptat înainte, pe timpul şi după producerea unor astfel de fenomene, familiarizându-i în acelaşi timp cu normele de igienă ce trebuie respectate în astfel de situaţii. „Au fost de asemenea distribuite pliante cu reguli de comportare în situaţii de urgenţă, materiale preventive pentru pregătirea populaţiei pentru a acţiona şi reacţiona în astfel de cazuri”, declară Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

 

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase