Preia managementul CM Valea lui Mihai

3Comentarii
Preia managementul CM Valea lui Mihai
Se trasează primele comasări de unităţi spitaliceşti din judeţul Bihor.

Centru Medical din Valea lui Mihai va fi administrat de Spitalul din Marghita. Managerul general al Spitalului municipal Dr Mircea Pop din Marghita, Bradács Aliz Ildikó aşteaptă ca măsura să fie operaţională în aproximativ o lună. „Va trebui ca aleşii din Valea lui Mihai să emită o hotărâre de Consiliu cu acest obiect.

La finele lunii o hotârâre de Consiliu a aleşii din Marghita va fi pe ordinea de zi a şedinţei. În cele din urmă, procedura de preluare se va încheia printr-o hotărâre de guvern”, explică managerul general Bradács Aliz Ildikó. Centrul Medical din Valea lui Mihai are 25 de paturi, dar în unitate nu se asigura asistenţă spitalicească nonstop.Bradács Aliz Ildikó spune că nu ştie exact costurile suplimentare pe care le va suporta Spitalul din Marghita după preluarea Centrului Medical Valea lui Mihai.

„Anul trecut, Centrul Medico Social din Marghita nu a fost pe pierderi”, a adăugat managerul Spitalului Marghita. Până acum Spitalul Dr. Mircea Pop deservea aproximativ 90.000 de oameni din zonă. Discuţii similare au fost şi în ceea ce priveşte preluarea Centrului Medical de la Bratca de către Spitalul din Aleşd. Managerul Spitalului din Aleşd, Ioan Todoca nu confirmă însă preluarea unităţii spitaliceşt din Bratca.Deşi admite că aceasta ar fi o soluţie pentru ca cemtrul din Bratca să   rămână funcţional. Centrul medical din Bratca dispune de 20 de paturi.

V.B.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor