Premiantele Galei antreprenoriatului feminin

Premiantele Galei antreprenoriatului feminin
Gala antreprenoriatului feminin AntrES, la nivel local s-a organizat în judeţul Maramureş în data de 30 iulie 2010, în Centrul local AntrES Sighetul Marmaţiei, în data de 3 august 2010 în Centrul local Seini, în 4 august 2010 în Centrul local Baia Sprie şi în data de 19 august 2010 la Târgu Lăpuş, de către membrii echipei de proiect din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare, în cadrul proiectului Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.

Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5,cu scopul de a evidenţia cele mai bune Planuri de afaceri, realizate în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei şi evaluate ȋn cadrul concursului „Planul meu de afaceri!”, la nivel local, concurs desfăşurat în perioada 1 – 31 iulie 2010, în fiecare din cele 4 Centre locale.

La concurs au participat peste 96 de planuri de afaceri realizate de femei manager şi femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei, în perioada ianuarie – iunie 2010, în Centrele locale AntrES: Sighetul Marmaţiei, Seini, Baia Sprie, Târgu Lăpuş.

La aceste evenimente au participat absolvente ale cursurilor Şcolii antreprenoriale pentru femei, membrii echipei de proiect de la nivel local şi teritorial, experţi cheie ai proiectului, autorităţi locale, alţi invitaţi.

Ȋn cadrul Galei antreprenoriatului feminin au fost acordate Certificate de absolvire aŞcolii antreprenoriale pentru femei şi au fost evidenţiate următoarele Planuri de afaceri, astfel:

Centrul local AntrES Sighetul Marmaţiei:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-naMihalik Ingeborg, pentru Planul de afaceri:S.C. “LTT HALO” S.R.L.;

 • Locul II a fost obţinut de d-naPop Doina, pentru Planul de afaceri: EXTINDEREA PENSIUNII “POPASUL DIN DEAL”;

 • Locul III a fost obţinut de d-naGampe Marinela, pentru Planul de afaceri:S.C.BERĂRIA TRANSILVANIA S.R.L. – Pensiunea Marinela.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Mesaroş Andrea Eva, pentru Planul de afaceri: Î.I. MESAROŞ ANDREA- Înfiinţarea unui studio foto video;

 • Locul II a fost obţinut de d-naCodrea Doina, pentru Planul de afaceri:CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

 • Locul III a fost obţinut de d-na Sarkady Ildiko, pentru Planul de afaceri: S.C. CONTASIA S.R.L. Servicii de contabilitate şi management financiar.

Centrul local AntrES Seini:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Anderco Gabriela Maria, pentru Planul de afaceri:S.C. “NIKY-G” S.R.L. Extinderea activităţilor de comerţ cu amănuntul în magazin propriu, cu distribuţie de mărfuri agro-horticolo-zootehnice, la sediul fermelor de semisubzistenţă şi a gospodăriilor;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Balaş Mihaiela Maria, pentru Planul de afaceri: Sustenabilitatea dezvoltării “Î. I. Balaş Mihaela Maria, Seini“. Mărire spaţiu de deservire şi diversificarea gamei de produse oferite spre vânzare.

 • Locul III a fost obţinut de d-na Ninaci Ecaterina Elisabeta, pentru Planul de afaceri: Dezvoltare firmă, prin extindere spaţiu cu depozit en-gross, S.C. TARDA SEN S.R.L.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Adoreanu-Kraiger Marcela Iudita, pentru Planul de afaceri:S.C. COSMETIC PROD S.R.L.,-comercializare produse cosmetice şi dermato-cosmetice în Seini;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Szekely Laura, pentru Planul de afaceri:Afinul, o afacere profitabilă, de viitor;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Boitor Felicia Florica, pentru Planul de afaceri:Birou de traduceri, autorizat. S.C. DELIA S.R.L. Seini.

Centrul local AntrES Baia Sprie:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-naCicotişan Flavia, pentru Planul de afaceri:S.C. Central Consulting Acc S.R.L.

 • Locul II a fost obţinut de d-na Sztrelenczuk Iolanda, pentru Planul de afaceri: S.C. KID S.R.L. „Distracție, relaxare, educaţie”;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Borş Maria Doina, pentru Planul de afaceri: S.C. SPRIANA COM SERV S.R.L.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-naCrăciun Flavia, pentru Planul de afaceri:S.C Pompe funebre SRL;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Lendeczki Klara, pentru Planul de afaceri: S.C. Centru briliant S.R.L – Centru de tipărire;

 • Locul III a fost obţinut de d-naBadea Ildiko, pentru Planul de afaceri: Firma „Kegelbahn”.

Centrul local AntrES Târgu Lăpuş:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:

 • Locul II a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:

 • Locul III a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:

 

 

 

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:;

 • Locul II a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:;

 • Locul III a fost obţinut de d-na, pentru Planul de afaceri:

 

 

 

Premiantele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, vor participa, în perioada 9 – 15 august 2010, la etapa următoare a Concursului „Planul meu de afaceri!la nivel teritorial, concurs organizat la nivelul Universităţii de Nord din Baia Mare, pentru toate cele patru centre locale.

Premierea celor mai bune Planuri de afaceri la nivel teritorial, va avea loc în cadrul evenimentului „Gala antreprenoriatului feminin AntrES”, eveniment ce se va organiza la Universitatea de Nord din Baia Mare, în data de 28 august 2010.

La acest eveniment se vor ȋnmâna premii în bani în valoare de 1000 lei fiecare, câte un premiu pentru fiecare Centru local AntrES.

Aceste activităţi sunt organizate deFacultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, în calitate de coordonator inter-regional,înparteneriat cu:Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi; Universitatea de Vest din Timişoara;Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad;Universitatea de Nord Baia Mare;Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa;Fundaţia “Academia Comercială Satu Mare”;Societatea Ştiinţifică de Management din România, în cadrul proiectului:Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu, Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice, www.antres.ro.

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !