Premiantele evenimentului Gala antreprenoriatului feminin, faza a II-a

Premiantele evenimentului Gala antreprenoriatului feminin, faza a II-a
Gala antreprenoriatului feminin AntrES, faza a II-a, nivel teritorial s-a organizat în Centrul teritorial Bihor – Universitatea din Oradea, în data de 30 august 2010, în cadrul proiectului Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.

Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5,cu scopul de a premia cele mai bune Planuri de afaceri, realizate în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei şi evaluate în cadrul concursului „Planul meu de afaceri!”, la nivel teritorial, concurs desfăşurat în perioada 9 – 15 august 2010.

La acest nivel al concursului au participat cele mai bune Planuri de afaceri evidenţiate în cadrul Galei antreprenoriatului feminin, eveniment organizat în fiecare din cele 4 Centre locale din judeţ: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, la începutul lunii august 2010. La acest eveniment au participat absolvente ale cursurilor Şcolii antreprenoriale pentru femei, membrii echipei de proiect de la nivel local şi teritorial, experţi cheie ai proiectului, autorităţi locale, alţi invitaţi.

Ȋn cadrul Galei antreprenoriatului feminin, faza a II-a, nivel teritorial, au fost înmânate 4 premii în bani în valoare de 1000 lei fiecare, câte un premiu pentru fiecare Centru local AntrES. Cele 4 premii au fost câştigate de persoane din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere, astfel:

  • d-na LEPĂDATU ANGELICA, instruită în cadrul Şcolii antreprenoriale din Centrul local Aleşd pentru Planul de afaceri:PFA ANGELICA LEPĂDATU–elaborarea documentaţiilor economice – devize, antemăsurători pentru lucrări de construcţii;

  • d-na KRISTO VIORICA, instruită în cadrul Şcolii antreprenoriale din Centrul local Beiuş pentru Planul de afaceri:CĂSUȚA FERMECATĂ – loc joacă pentru copii;

  • d-naGYENGE TUNDE instruită în cadrul Şcolii antreprenoriale din Centrul local Marghita pentru Planul de afaceri:PFA BE BEAUTIFUL – activităţi de întreţinere corporală;

  • d-na NAN ANCA IOANA, instruită în cadrul Şcolii antreprenoriale din Centrul local Salonta pentru Planul de afaceri: II NAN ANCA IOANA – consultanţă;

Aceste activităţi sunt organizate deFacultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, în calitate de coordonator inter-regional,înparteneriat cu:Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi; Universitatea de Vest din Timişoara;Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad;Universitatea de Nord Baia Mare;Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa;Fundaţia “Academia Comercială Satu Mare”;Societatea Ştiinţifică de Management din România, în cadrul proiectului:Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu, Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice, www.antres.ro.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !