Premiantele Galei antreprenoriatului feminin din Bihor

Premiantele Galei antreprenoriatului feminin din Bihor
Gala antreprenoriatului feminin AntrES, la nivel local s-a organizat în judeţul Bihor data de 2 august 2010, în Centrele locale AntrES: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta, de către membrii echipei de proiect din cadrul Universităţii din Oradea, în cadrul proiectului Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.

 

Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei, proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5,cu scopul de a evidenţia cele mai bune Planuri de afaceri, realizate în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei şi evaluate ȋn cadrul concursului „Planul meu de afaceri!”, la nivel local, concurs desfăşurat în perioada 1 – 31 iulie 2010, în fiecare din cele 4 Centre locale.

La concurs au participat peste 96 de planuri de afaceri realizate de femei manager şi femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei, în perioada ianuarie – iunie 2010, în Centrele locale AntrES: Aleşd, Beiuş, Marghita, Salonta.

La aceste evenimente au participat absolvente ale cursurilor Şcolii antreprenoriale pentru femei, membrii echipei de proiect de la nivel local şi teritorial, experţi cheie ai proiectului, autorităţi locale, alţi invitaţi.

Ȋn cadrul Galei antreprenoriatului feminin au fost acordate Certificate de absolvire a Şcolii antreprenoriale pentru femei şi au fost evidenţiate următoarele Planuri de afaceri, astfel:

Centrul local AntrES Aleşd:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Săteanu Elvira, pentru Planul de afaceri: SC Conta Expert SRL – Prestări servicii contabile, consultanţă în afaceri;

 • Locul II a fost obţinut de d-naBolojan Florentina, pentru Planul de afaceri: S.C. Campus Com SRL –Comerţ de tip alimentaţie public;

 • Locul III a fost obţinut de d-naTodoca Florina, pentru Planul de afaceri: SC Tofali Com SRL – Comerţ – alimentaţie publică.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Lepădatu Angelica, pentru Planul de afaceri: PFA Angelica Lepădatu – elaborarea documentaţiilor economice – devize, antemăsurători pentru lucrări de construcţii;

 • Locul II a fost obţinut de d-naNegruţ Eniko, pentru Planul de afaceri: SC Art Clasic SRL – comercializarea de obiecte de artizanat şi de decoraţiuni;

 • Locul III a fost obţinut de d-naBeke Paula, pentru Planul de afaceri: SC Ambient All SRL – comercializarea de obiect decorative.

Centrul local AntrES Beiuş:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Iştoc Lidia, pentru Planul de afaceri: ABIA LIDMAN SRL – producţie mobilă şi articole de mobilier;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Şandor Florica, pentru Planul de afaceri: IEPURAŞUL CURAJOS – fermă de iepuri;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Borha Ana-Maria, pentru Planul de afaceri: SC FACHIONART – Producere şi comercializare vestimentaţie pentru femei.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Pelle Claudia, pentru Planul de afaceri: SC CONSULTING – servicii de contabilitate şi consultanţă;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Kristo Viorica, pentru Planul de afaceri: CĂSUŢA FERMECATĂ – Loc de joacă pentru copii;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Pălcuţ Dorina Marcela, pentru Planul de afaceri: I.I. MARIDOR – Cabinet de manichiură-pedichiură.

Centrul local AntrES Marghita:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Horvath Marinela – Diana, pentru Planul de afaceri:ÎI Horvath Attila – acvacultură în ape dulci;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Kereszturi Magda, pentru Planul de afaceri: SC Cristal SRL – servicii de curăţenie;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Kovacs Andrea Kristina, pentru Planul de afaceri: Întreprindere individuală – KovacsZ. Andrea Kristina „Florărie”.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-naDenco Gabriela, pentru Planul de afaceri: SC VISUL VERDE SRL- amenajări peisagistice;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Lorincz Tunde Ildiko, pentru Planul de afaceri:SC Pizza Hallo SRL;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Gyenge Tunde, pentru Planul de afaceri:PFA BE BEAUTIFUL – activităţi de întreţinere corporală.

Centrul local AntrES Salonta:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Blide Doina Vasilica, pentru Planul de afaceri: Comercializare Bijuterii şi prestări servicii aferente;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Kozma Ramona, pentru Planul de afaceri: S.C. GWERALAND SRL;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Sala Rodica, pentru Planul de afaceri: CRESCĂTORIE DE MELCI.

 

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Nan Anca Ioana, pentru Planul de afaceri: Întreprindere Individuală -Nan Anca Ioana-Consultanţă;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Alb Ioana Simona, pentru Planul de afaceri: Servicii de educaţie / Consultanţă;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Ivanciuc Patricia Edith, pentru Planul de afaceri:S.C. PAINTBALL S.R.L.

Premiantele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, vor participa, în perioada 9 – 15 august 2010, la etapa următoare a Concursului „Planul meu de afaceri!la nivel teritorial, concurs organizat la nivelul Universităţii din Oradea pentru toate cele patru centre locale.

Premierea celor mai bune Planuri de afaceri la nivel teritorial, va avea loc în cadrul evenimentului „Gala antreprenoriatului feminin AntrES”, eveniment ce se va organiza la Universitatea din Oradea în data de 30 august 2010.

La acest eveniment se vor ȋnmâna premii în bani în valoare de 1000 lei fiecare, câte un premiu pentru fiecare Centru local AntrES.

Aceste activităţi sunt organizate deFacultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, în calitate de coordonator inter-regional,înparteneriat cu:Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi; Universitatea de Vest din Timişoara;Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad;Universitatea de Nord Baia Mare;Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa;Fundaţia “Academia Comercială Satu Mare”;Societatea Ştiinţifică de Management din România, în cadrul proiectului:Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu, Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice, www.antres.ro.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !