Premiantele Galei antreprenoriatului feminin la Satu Mare

Premiantele Galei antreprenoriatului feminin la Satu Mare
Gala antreprenoriatului feminin AntrES, la nivel local s-a organizat în judeţul Satu Mare data de 4 august 2010, în Centrele locale AntrES: Negreşti Oaş şi Ardud şi în data de 5 august 2010 în Centrele locale Carei şi Tăşnad, de către membrii echipei de proiect din cadrul Academiei Comerciale din Satu Mare, în cadrul proiectului Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse.

Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5,cu scopul de a evidenţia cele mai bune Planuri de afaceri, realizate în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei şi evaluate ȋn cadrul concursului „Planul meu de afaceri!”, la nivel local, concurs desfăşurat în perioada 1 – 31 iulie 2010, în fiecare din cele 4 Centre locale

La concurs au participat peste 96 de planuri de afaceri realizate de femei manager şi femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, în cadrul Şcolii antreprenoriale pentru femei, în perioada ianuarie – iunie 2010, în Centrele locale AntrES: Negreşti Oaş, Ardud, Carei, Tăşnad.

La aceste evenimente au participat absolvente ale cursurilor Şcolii antreprenoriale pentru femei, membrii echipei de proiect de la nivel local şi teritorial, experţi cheie ai proiectului, autorităţi locale, alţi invitaţi.

Ȋn cadrul Galei antreprenoriatului feminin au fost acordate Certificate de absolvire aŞcolii antreprenoriale pentru femei şi au fost evidenţiate următoarele Planuri de afaceri, astfel:

Centrul local AntrES Negreşti Oaş:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Pop Irina, pentru Planul de afaceri:Deschiderea unui restaurant de tip fast-food;

 • Locul II a fost obţinut de d-naSarca Alina Carmen, pentru Planul de afaceri: Înfiinţarea unei activităţi secundare de decorare a sălilor de nunţi şi petreceri;

 • Locul III a fost obţinut de d-naSarca Marica Floarica, pentru Planul de afaceri:Achiziţionarea de utilaje noi la S.C. Nova Oaş S.R.L.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Nagy Florica, pentru Planul de afaceri:Înfiinţarea unei ferme de porci-SC NAVAF SRL;

 • Locul II a fost obţinut de d-naBoitor Irina, pentru Planul de afaceri: Înfiinţarea unei firme pentru comercializare de îmbrăcăminte de ocazie-SC Style SRL;

 • Locul III a fost obţinut de d-naMan Floare, pentru Planul de afaceri: Firma de Brokeraj-Broker Asigurări.

Centrul local AntrES Ardud:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Grad Delia, pentru Planul de afaceri:Dezvoltarea afacerii I.F. GRAD Ardud prin lărgirea gamei de produse, mărfuri, achiziţionarea de utilaje, echipamente.

 • Locul II a fost obţinut de d-naCătană Aurelia, pentru Planul de afaceri: S.C. CATANA S.R.L. are ca obiect principal de activitate vânzarea sucurilor naturale;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Pop Dina, pentru Planul de afaceri: Extindere afacerii in domeniul prestări servicii, prin deschiderea unui nou punct de lucru”.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-na Goldean Liliana, pentru Planul de afaceri:Iniţierea unui club pentru copiii din localitatea Ardud SC.DOMCRI SRL;

 • Locul II a fost obţinut de d-naBraun Linda, pentru Planul de afaceri: “ LINDA “ S.R.L.;

 • Locul III a fost obţinut de d-naLudescher Ingrid, pentru Planul de afaceri:Ȋnfiinţarea unei cantine S.C. LUI S.R.L.

Centrul local AntrES Carei:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-na Kerekeş Gabriela, pentru Planul de afaceri:Dezvoltarea Agenţiei Imobiliare;

 • Locul II a fost obţinut de d-na Miloş Gabriela, pentru Planul de afaceri: Dezvoltarea activităţii de comerţ;

 • Locul III a fost obţinut de d-naCzier Timea, pentru Planul de afaceri: Dezvoltarea afacerii cu servicii de întreţinere spatii verzi.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-naDobrai Silvia, pentru Planul de afaceri:Confecţii Textile pentru femei;

 • Locul II a fost obţinut de d-naVasarhelyi Cristina, pentru Planul de afaceri: Pensiune turistica;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Pop Angela Csilla, pentru Planul de afaceri: Ȋnfiinţarea unei firme de Prestări Servicii.

Centrul local AntrES Tăşnad:

Pentru femeile din grupul ţintă I – femei manager:

 • Locul I a fost obţinut de d-naSaszar Angelica Jenica, pentru Planul de afaceri: Dezvoltarea afacerii la SC CASA DE CREAŢIE CSASZAR SRL, în domeniul fabricării de articole confecţionate din textile;

 • Locul II a fost obţinut de d-naSabău Doina, pentru Planul de afaceri: Dezvoltarea afacerii la SC DOINA SRL, în domeniul turismului şi serviciilor;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Cadar Ramona, pentru Planul de afaceri: Dezvoltarea afacerii la SC MIOARA COMPANY SRL, în domeniul turismului.

Pentru persoanele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze o afacere:

 • Locul I – a fost obţinut de d-naHuluga Maria, pentru Planul de afaceri:Ȋnfiinţarea unei afaceri în domeniul comerţului cu amănuntul cu încălţăminte şi articole din piele;

 • Locul II a fost obţinut de d-naGenez Mirela, pentru Planul de afaceri: Modernizarea exploatării agricole Spicul;

 • Locul III a fost obţinut de d-na Gozman Pop Florica, pentru Planul de afaceri: Obţinerea unei finanţări pentru dezvoltarea afacerii SC ANDREA SR.

Premiantele din grupul ţintă II – femei care doresc să-şi iniţieze propria afacere, vor participa, în perioada 9 – 15 august 2010, la etapa următoare a Concursului „Planul meu de afaceri!la nivel teritorial, concurs organizat la nivelul Academiei Comerciale din Satu Mare pentru toate cele patru centre locale.

Premierea celor mai bune Planuri de afaceri la nivel teritorial, va avea loc în cadrul evenimentului „Gala antreprenoriatului feminin AntrES”, eveniment ce se va organiza la Academia Comercială din Satu Mare în data de 27 august 2010.

La acest eveniment se vor ȋnmâna premii în bani în valoare de 1000 lei fiecare, câte un premiu pentru fiecare Centru local AntrES.

Aceste activităţi sunt organizate deFacultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea din Oradea, în calitate de coordonator inter-regional,înparteneriat cu:Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi; Universitatea de Vest din Timişoara;Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad;Universitatea de Nord Baia Mare;Universitatea “Eftimie Murgu” Reşiţa;Fundaţia “Academia Comercială Satu Mare”;Societatea Ştiinţifică de Management din România, în cadrul proiectului:Antreprenoriatul şi egalitatea de şanse. Un model inter-regional de şcoală antreprenorială pentru femei,proiect finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Contract nr. POSDRU/9/3.1/S/5, Perioada de implementare: 05.01.2009 – 05.01.2011, Valoare: 12.500.104 lei, Manager de proiect: prof. univ. dr. Anca Dodescu, Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice, www.antres.ro.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !