Premianţii Carrefour

Câştigătorii Carrefour
Câştigătorii Carrefour
În preajma săbătorilor de iarnă, Carrefour a făcut fericiţi mai mulţi copii. Elevii din clasele I-VIII au fost invitaţi să participe la o nouă ediţie a Concursului de desene. Video 

La această ediţie a concursului au participat nu mai puţin de 10.069 de elevi din 26 de şcoli din judeţul Bihor. Aşa cum i-a obişnuit în ediţiile precedente şi acum Carrefour a oferit un premiu la care viseză toţi copii: o excursie pentru patru persoane la Disneyland Paris.

Marele premiu, a fost adjudecat de Eugen Olenici, elev în clasa a VIII -a la Liceul Teologic Penticostal Betel. Premiul doi a constat în două aparate de fotografiat digitale adjudecate de Georgiana Bonca clasa a II de la Şcoala Alexandru Roman şi de Silviu Samsca clasa a VII-a de la Liceul Teologic Greco-Catolic.
Premiul trei constând într-o bicicletă a fost acordat Dariei Negruţ, clasa I de la Liceul Teologic Emanuel. Au fost acordate şi două menţiuni constând într-un telefon prepaid câştigat de George Tamaş clasa a VII-a de la Liceul Nicolea Jiga din Tinca şi un MP3 player adjudecat de David Mălan – Şcoala din Alparea.

Organizatorii au realizat un „Top Ten” cu cele mai frumoase zece desene, care au fost premiate cu cupoane în valoare de 100 lei. Câştigătorii acestui top sunt : Dennys Popovici clasa VI- a, Alexa Lehoczki clasa a VIII -a, Bianca Chicoşu clasa VII -a, Andra Lichiteanu clasa a VIII- a, Andreea Cseke clasa a VI- a, Natalia Avram clasa a II -a, Lavinia Dumea clasa a III -a Ruben Brainza clasa I -a, David Torj clasa VI- a şi Liliana Piroşca clasa a VII-a.

Simona Albinaru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !