Premiaţi la Cupa Prinţul Paul la golf

1Comentariu
Premiaţi la Cupa Prinţul Paul la golf
Două echipe din Oradea au participat la turneul celor patru sporturi albe şi s-au întors cu premii.

Ambasadori, oameni de afaceri, politicieni, sportivi şi-au dat întâlnire la primul club de polo pe cal din Europa de Est. Acesta funcţionează la Potigrafu, în apropiere de Ploieşti. Preşedintele de onoare al clubului este Printul Paul de Romania. Clubul  Blue Golf Oradea a participat cu două echipe la această ediţie a Cupei Prinţului Paul.

În high-life

Au lăsat la o parte aglomeraţia oraşelor şi stresul cotidian şi şi-au acordat momente de relaxare. Sportul şi buna dispoziţie au fost suverane în Clubul de polo de la Potigrafu. Un club cum mai există doar în Marea Britanie, şi unde Prinţul William e văzut adesea în momentele de respiro. Ambasadori din 16 ţări, printre care Irlanda, China, Emiratele Arabe, Germania, oameni de afaceri de prim rang, politicieni, dar şi jazzman-ul Jonny Răducanu au ales această destinaţie. Pe lista de invitaţi s-au aflat şi patru orădeni. Val Dănescu, Lucian Croitoru, Gabriel Toader şi Sebastian Grecu au reprezentat Oradea la turneul celor patru sporturi albe, adică: golf, snooker, tenis şi polo călare.

Primii doi au reuşit să obţină poziţia a doua în cadrul Cupei Prinţul Paul la golf, iar echipa formată din Gabriel Toader, campionul României la Golf şi instructor de golf şi Sebastian Grecu au obţinut poziţia a III-a.  Gabriel Toader a reuşit să execute lovitura cea mai apropiată de cupă la 1,79 metri, iar preşedintele Petrom Mike Stears a reuşit să execute cea mai lungă lovitură, la distanţa de 270 metri. Evenimentul a avut loc cu prilejul aniversării Prinţului Paul de România, dar şi a proprietarului clubului, Cătălin Beciu. Nu trofeele reprezintă însă adevărata miză a unor întâlniri exclusiviste. Astfel de competiţii sunt prilej de socializare, de discuţii de afaceri, pentru a stabili noi punţi de legătură şi contacte. O mărturiseşte şi Gabriel Toader, instructorul de golf al Clubului de agrement de la Ineu.

„Participarea noastră acolo a fost un prilej pentru a face cunoscut clubul nostru în elita golfului. Şi cred că am şi reuşit fiindcă oamenii au fost dornici să afle câte găuri are Blue Golf, ce alte servicii oferim. Este un prilej şi pentru a promova zona, fiindcă sperăm că vom reuşi să aducem aici personalităţi care până acum ne-au mărturisit că nu au mai fost la Oradea”, spune Gabriel Toader.

Veronica Bursaşiu

Câştigătorii competiţiei

Golf: locul I -Gabriel Iuşan, Ioana Stan
    locul II-Lucian Coroiu, Val Dănescu
    locul III-Gabriel Toade, Sebastian Grecu

Polo: loculI- Cătălin Beciu, Ioana Beciu
    loculII- Gabrie Iuşan, Ioana Stan
Tenis: locul I-Alex şi Anca Stancu
    loculII- Cătălin Beciu, Ioana Beciu
    locul III- Gabriel Iuşan, Ioana Stan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor