Premiaţi pentru afaceri bune

Premiaţi pentru afaceri bune
DEVA – Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Hunedoara a încheiat, vineri seară, cea de-a XIV-a ediţie a „Topului Firmelor din judeţul Hunedoara 2007” cu premierea firmelor devene care au ocupat primele locuri în acest clasament al reuşitei în afaceri.  Topul firmelor 16.11.2007 II Topul firmelor 16.11.2007 III

TOPUL are la bază datele de bilanţ pe anul 2006 furnizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara-Deva. Prelucrarea electronică a datelor s-a făcut în conformitate cu metodologia aplicată la realizarea Topului Naţional al Firmelor.

 

Din totalul de 11.344 de agenţi economici hunedoreni care au depus bilanţ contabil pentru anul 2006, s-au încadrat în condiţiile de eligibilitate stabilite prin Metodologie un număr de 1.012 firme pentru care s-a calculat un punctaj final. În urma prelucrărilor a rezultat un număr de 326 de firme clasate pe primele cinci locuri, la cele şase domenii, pe grupe de activitate şi pe categorii de mărime.

 

Alături de aceste firme în cadrul TOPULUI mai există patru clasamente tematice. Este vorba de „Trofeul Exportatorilor Direcţi”, unde vor fi premiate cele mai bune 10 firme exportatoare; „Trofeul Creativităţii”, premiază 10 firme ce au depus la OSIM cerere de înregistrare marcă sau brevet; „Topul Investitorul Anului” premiază 10 firme funcţie de portofoliul de investiţii avut în 2006; „TOP 10” premiază primele 10 firme hunedorene după cifra de afaceri şi profitul înregistrat în 2006.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase