Premiaţi pentru buna colaborare

ORADEA - Elevii care au răspuns invitaţiilor lansate de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (MMDD) şi Direcţiei Apelor Crişuri (DAC), participând la diferite activităţi benefice pentru mediu, au fost ieri recompensaţi de Lucia Ana Varga, secretar de stat al MMDD.

Varga a fost întâi pe la Şcoala Generală nr. 16, apoi pe la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, pentru a împărţi diplome şi cadouri de Crăciun celor care au participat la plantarea de puieţi din campania „Plantează un pom pentru viitorul tău”, de la sfârşitul lunii noiembrie. „Au participat clasele a IV-a D şi a II-a C, coordonate de învăţătoarele Rodica Vlad şi Mariana Hirţe. Am avut două acţiuni: curăţirea malului Crişului şi plantarea de puieţi. Ei au mai primit şi atunci diplome şi tot felul de materiale din partea DAC”, precizează Rodica Vlad, cadru didactic la Şcoala Generală nr. 16.

Exemplu pozitiv
Activităţile cu cei de la MMDD şi DAC se înscriu într-un proiect mai mare al celor de la Şcoala Generală nr. 16. „Vrem să dăm un exemplu tuturor, atât celor mari cât şi celor mici, că pentru a avea o viaţă curată, sănătoasă, trebuie să avem grijă de ce este în jurul nostru. Proiectele noastre au început în 2007 şi durează până în 2008, şi mai avem tot felul de activităţi şi la clasă, nu numai în natură: confecţionare de materiale, de jucării din materiale refolosibile, din fructe şi aşa mai departe”, adaugă învăţătoarea.
După ce i-a vizitat pe cei mai mici, Lucia Varga a fost prezentă şi la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, unde i-a premiat pe elevii claselor a IX-a şi a X-a D. Pe lângă diverse cadouri simbolice, elevii i-au pregătit reprezentantei ministerului şi un mic spectacol de colinde.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !