Premiati pentru practica economica

Premiati pentru practica economica
Nu mai puţin de 14 studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice au fost premiaţi în cadrul galei PracTeam.

Cei mai buni studenţi şi masteranzi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice din Oradea au fost distinşi de comitetul organizatoric al proiectului „Practica studenţilor economişti. Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri” (PracTeam). Gala PracTeam de miercuri a fost un prilej pentru economişti să îşi premieze cei mai harnici şi inovativi studenţi şi masteranzi. La finele stagiului de practică, pe care toţi studenţi l-au absolvit cu brio, au fost acordate 12 premii de locul I a cărui valoare în bani a fost de 1.200 de lei. Astfel, au fost recompensaţi şase studenţi de la licenţă, câte unul de la fiecare specializare a facultăţii şi şase masteranzi, la fel de la fiecare specializare.

Studenţi harnici

„Aceste premii se acordă pentru performanţe deosebite realizate în timpul şi la finalizarea stagiului de practică. Studenţii au avut ocazia să îşi realizeze stagiul de practică pe domeniul pe care îl studiază în cadrul departamentelor firmelor partenere care le-au oferit şansa să lucreze exact pe poziţiile pentru care se pregătesc”, ne-a informat Olimpia Ban, managerul teritorial al proiectului.

Mai mult, unii studenţi şi-au impresionat atât de mult angajatorii temporari, încât aceştia şi-au exprimat interesul de a-i recruta şi a-i angaja încă de pe acum, deşi mai au încă un an de studiu înainte de finalizarea şcolarizării de licenţă.

În plus, faţă de premiile acestea, doi studenţi au intrat în cursă pentru premiile inter-regionale ale proiectului PracTeam. Primul student a primit diplomă de excelenţă pentru cea mai bună lucrare, iar cel de-al doilea pentru îmbunătăţirea activităţii în firma gazdă. Acum, lucrarea de îmbunătăţire a activităţii va candida pentru unul dintre premiile de 1.600, 1.500 sau 1.400 de lei acordate la nivel inter-regional.

Urmează finala

Ultimul act al Galei PracTeam va avea loc astăzi la Oradea şi va recompensa studenţii calificaţi în „finala” inter-regională. Astfel, se vor acorda premii pentru performaţe deosebite demonstrate în stagiul de practică. Vor fi acordate trei premii de excelenţă în valoare de 1.850 de lei şi 36 de premii I pentru rezultate excelente în valoare de 1.200 de lei. De asemenea, vor fi laureaţi şi câştigătorii concursului de idei pentru îmbunătăţirea activităţii organizaţiei gazdă.

V.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !