Premiera: Galcevile din Chioggia

Premiera: Galcevile din Chioggia
Spectacolul va fi jucat duminică, 4 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură Oradea.

După succesul de care s-au bucurat cele cinci proiecte realizate până acum, Teatrul Vienez de Copii vine în faţa publicului orădean cu un nou spectacol. Este vorba de piesa „Gâlcevile din Chioggia”, după Carlo Goldoni, în regia lui Şerban Borda. Premiera spectacolului va avea loc în data de 4 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură Oradea (str. Piaţa Regele Ferdinand, nr. 4). Spectacolul marchează încheierea proiectului „Copiii pe scenă”, ediţia 2011.

Evoluţii spectaculoase

Douăzeci şi doi de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, vor da farmec personajelor create de Carlo Goldoni. Micii actori sunt elevi ai instituţiilor de învăţământ din Oradea, aleşi în urma unor ateliere de selecţie desfăşurate în luna mai.Timp de patru luni, copiii au fost pregătiţi de actorul Şerban Borda. Acesta este foarte mulţumit de rezultatele copiilor.

„E foarte greu să lucrezi cu copiii, dar şi foarte frumos. Cel mai greu moment este ultimul – premiera. Şi repetiţia de azi (ieri – n.r.). Sunt foarte mulţumit de copii, în special de saltul pe care l-au făcut din momentul în care ne-am cunoscut şi până acum”, a spus Şerban Borda.

Teatrul Vienez de Copii a realizat în Oradea cinci spectacole: „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare, „Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, „Cum vă place”, de W. Shakespeare, „Bolnav închipuit” după Moliere şi „Momente şi Schiţe” după I.L. Caragiale şi Gh. Brăescu.

„Scopul asociaţiei noastre este de a atrage tinerii spre teatru, ca modalitate educaţională şi recreativă de petrecere a timpului liber. Proiectele noastre vor continua şi în anul viitor, când vom prezenta, în mod cert, tot un text clasic”, a spus Sabina Topală – Ardelean, coordonatorul Teatrului Vienez de Copii de la Oradea.

„Gâlcevile din Chioggia” va fi jucat în zilele de 4, 5, 7, 9, 10, 11 şi 12 decembrie, de la ora 18:00, la CCO. Preţul unui bilet la premieră este de 10 lei, iar la celelalte spectacole, 7 lei.

C.D.

Distribuţie:

Jupân Toni (Adina Iancu)

Pasqua (Sara Lazău)

Lucietta (Carina Chereji)

Titta Nane (Octavia Negruţi)

Beppe (Tamara Gacsadi, Alessandra Pop)

Fortunato (Antonia Tatic)

Libera (Sonia Dehelean)

Orsetta (Alexandra Marcuţ)

Checca (Teodora Groza)

Vicenzo (Janine Eder)

Toffolo (Tania Simoc)

Isidoro (Bianca Gallovits)

Portărelul (Denisa Trif)

Canocchia (Alexia Boşca/Paula Nan)

Pescar (Ioana Dehelean/Alesia Dogar/Raisa Turcu Nistreanu/Andrei Ogoşanu/Ana-Maria Ogoşanu)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !