Premii pentru cercetare

ORADEA - Conducerea Universităţii din Oradea a decis prelungirea termenului de depunerea dosarelor în vederea obţinerii unui premiu pentru activitatea de cercetare derulată de profesorii instituţiei.

În acest sens a alocat, la începutul anului, un fond de 400 de milioane lei vechi pentru premierea a zece cadre didactice care au desfăşurat activitate de cercetare şi au obţinut rezultate notabile.

„Pentru a încuraja cât mai mulţi dintre colegii care au avut o activitate de cercetare deosebită să îşi depună dosarele am hotărât să prelungim termenul de depunere până în 15 februarie, faţă de sfârşitul lunii ianuarie cum a fost iniţial”, anunţă Cornel Antal, rectorul Univeristăţii. Acesta a mai informat că până la sfârşitul săptămânii trecute au fost înregistrate doar un număr de 20 de dosare ale universitarilor orădeni, dar că se aşteaptă ca numărul să mai crească până la finele perioadei de înscriere.

Premiile sunt cu atât mai importante cu cât conducerea Universităţii este destul de nemulţumită de activitatea de cercetare dusă de majoritatea cadrelor didactice, care nu au lucrări ştiinţifice.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !