Premii pentru studentii merituosi

De Crina Dobocan
Premii pentru studentii merituosi

Cei mai buni studenţi care au făcut practică în cadrul proiectului „Practica studenţilor economişti. Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri” (PRACTeam) au fost premiaţi, săptămâna trecută, în cadrul unei gale.

Potrivit conf. univ. dr. Olimpia Ban de la Facultatea de Ştiinţe Economice, gala PRACTeam a fost organizată cu prilejul finalizării stagiilor de practică, în scopul evaluării, selectării, nominalizării, promovării şi premierii studenţilor selectaţi în grupurile ţintă ale proiectului PRACTeam. Cei 14 studenţi au fost premiaţi pentru performanţele şi rezultatele obţinute în cadrul stagiilor de practică.

Pentru excelenţă

Astfel, au fost acordate trei premii de excelenţă pentru performanţele deosebite demonstrate pe parcursul stagiului de practică, în valoarea de 1.850 de lei/premiu, şi 36 de premii I pentru rezultatele excepţionale obţinute pe perioada stagiului de practică, în valoare de 1.200 de lei/premiu.

La gala PRACTeam au participat toţi studenţii care au finalizat activităţile de instruire şi stagiile de practică la nivelul celor trei universităţi partenere în proiect: Universitatea din Oradea (Facultatea de Ştiinţe Economice) – în calitatea de coordonator inter-regional, Universitatea de Vest din Timişoara (Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor) şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică.

„Gala PRACTeam se organizează pe nivele, mai întâi la nivel teritorial şi apoi la nivel inter-regional. Ea s-a desfăşurat la Timişoara, Suceava şi Oradea”, a precizat Olimpia Ban.

În cadrul Galei inter-regionale, din 27 iulie, prof. univ. dr. Anca Dodescu, managerul proiectului, a acordat premii pentru câştigătorii concursului „Idei de îmbunătăţire a activităţii organizaţiei gazdă a stagiilor de pregătire practică”. Premiul I inter-regional a avut o valoare de 1.600 lei, premiul II inter-regional, 1500 lei, iar premiul III, 1400 lei.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !