Premii si distractie la BihorGO

Reactualizat la:
Premii si distractie la BihorGO
Organizatorii concursului de orientare pe bicicletă BihorGo au adunat la Paleu peste 80 de concurenţi.

 BihorGo a urcat 19 câştigători pe podiumul de premiere, câte trei pentru fiecare dintre categoriile de concurs, mai puţin în ceea ce priveşte cursa de 50 km rezervată femeilor, unde doar Andor Annamaria a încheiat cursa. „În categoria Junior Fete, din păcate, nu am avut nici un concurent în acest an”, precizează Mircea Crăciun, vicepreşedinte ProBikers.

Concursul de orientare ciclistă a aliniat la start, weekendul trecut, peste 80 de concurenţi, înscrişi pentru parcurgerea a două trasee diferite.

BihorGo 50km şi 15 km

BihorGO 50km a avut ruta Paleu – Săldăbagiu de Munte – Dealurile Oradiei – Bălaia – Burzuc – Şulturogi – Şişterea – Tăutelec – Cetariu, cu finişul în Paleu. Diferenţa de nivel a traseului este de 550 m şi are, de fapt, o lungime de 52 km din care 17 km asfalt. Al doilea traseu, Bihor GO15 km a avut traseul Paleu – Uileacu de Munte – Cetariu şi finişul în centrul Paleului. Diferenţa de nivel a traseului a fost de 150 m iar lungimea de 14 km din care 4 km asfalt.

După concurs, participanţii au oferit o mică chermeză cu gulaş. „S-au dat premii în valoare de vreo 5.000 de lei, constând din accesorii pentru ciclism sau alte bunuri. Puteau fi şi mai mulţi concurenţi, mai ales că traseul a fost bun iar vremea a fost trumoasă. Sper că oamenii s-au simţit bine”, este concluzia lui Mircea Crăciun, coordonator al cursei.

Asociaţia Sportivă Pro Bikers Bihor a organizat evenimentul din sfârşitul de săptămână cu prijinul Consiliulu Judeţean Bihor şi al Fundaţiei Communitas.

Câştigătorii BihorGO:

categoria Familii:

locul I – Fam.Sava

locul II – Fam.Egri

locul III – Fam.Szabo

categoria Junior Băieti:

locul I – Moza Sergiu

locul II – Sarca Sebastian

locul III – Mandran Ilie

categoria Feminin 15 km:

locul I – Crăciun Corina

locul II – Szabo Orsolya

Locul III – Palcza Zsuzsa

categoria Masculin 15 km:

locul I – Nemes Jozsef

locul II – Kecskes David

locul III – Palcza Szilard

categoria Feminin 50 km

locul I – Andor Annamaria

categoaria Masculin 50 km:

locul I – Herpay Imre

locul II – Hegyeli Hunor

locul III – Sarkadi Seman Szabolcs

categoria Senior 50 km:

locul I – Horvath Dezso

locul II – Czibula Lucian

locul III – Maghiar Simion

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !