Preschimbare gratuită de buletine

Preschimbare gratuită de buletine
Biroul de Evidenţă a Persoanelor Oradea, cu punctul de lucru în strada Republicii nr. 24, invită cetăţenii domiciliaţi în prezent în „Piaţa Independenţei”, să-şi schimbe cărţile de identitate cu noua denumire „Piaţa Emanuil Gojdu”, beneficiind de gratuitatea conferită de lege.

Aceasta este valabilă doar în perioada 7 – 21 noiembrie, anunţă Primăria printr-un comunicat de presă.

Hotărârea Consiliului Local privind atribuirea denumirii de „Piaţa E. Gojdu” fostei „Piaţe a Independenţei” a fost luată în cadrul şedinţei din august, anul acesta. De asemenea, legea prevede că „în cazul în care, în condiţiile legii, se schimbă denumirea unor unităţi administrativ-teritoriale sau se aprobă reorganizarea ori trecerea în alt rang a unei unităţi administrativ-teritoriale, precum şi în situaţia în care se schimbă denumirea străzilor sau se renumerotează imobilele, cheltuielile pentru schimbarea cărţii de identitate se suportă din bugetele unităţilor administrativ-teritoriale respective”.

Cetăţenii care nu se prezintă în intervalul stabilit pierd gratuitatea şi vor suporta cheltuielile de schimbare a cărţii de identitate. Programul de lucru la buletine este luni, marţi, miercuri şi vineri în intervalul 8.00 – 15.30 şi joia de la 8.00 la 18.00.

Cererile solicitanţilor, însoţite de documentele justificative vor fi preluate de funcţionarul care îşi desfăşoară activitatea la ghişeul 2. Relaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0259/432.823, 0259/432.824 sau 0359/800.650.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !