Preselecţie la Gala talentaţilor

Preselecţie la Gala talentaţilor
Gala tinerelor talente, una dintre manifestarile recunoscute din programul Toamnei oradene, îsi deschide portile pentru toti tinerii care doresc sa participe si sa se afirme pe plan muzical.

Evenimentul este organizat sub egida Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor, în colaborare cu Uniunea „Vatra Româneasca” – filiala Bihor.

Adresat iubitorilor muzicii culte, muzicii usoare si, nu în ultimul rând, muzicii populare vocale, spectacolul de gala va avea loc în data de 6 octombrie, începând cu ora 17:00, la Teatrul de Stat din Oradea.


Pentru a ajunge însa acolo, solistii vocali sunt invitati la o preselectie, care se va desfasura miercuri, 21 septembrie. De la ora 16:00 sunt asteptati participantii pentru sectiunea de muzica populara, iar de la ora 18:00 solistii de la sectiunea muzica usoara, cu „negativele” pieselor propuse.

Preselectia se va desfasura în incinta Scolii de Arte „Francisc Hubic” Oradea (str. Moscovei nr. 5). Preselectia pentru canto clasic va avea loc în 22 septembrie, ora 12:00, la Facultatea de Muzica din Oradea. Pentru alte informatii suplimentare, cei interesati au la dispozitie tel. 413.922 si 211.037.

Laura Voicu