Preselecţie pentru „Mamaia Copiilor”

Toti prichindeii talentati care vor sa devina vedete sunt asteptati vineri, de la ora 9, la Palatul Copiilor si Elevilor, unde va avea loc preselectia pentru Festivalul National de Creatie si Cercetare „Mamaia Copiilor”.

La etapa finala a festivalului, ce se va desfasura în perioada 7-9 iulie, pot participa, la sectiunea de interpretare, copii pentru grupa I de vârsta (4-7 ani), grupa a II-a de vârsta (8-12 ani), precum si adolescenti pentru grupa a III-a (13-17 ani).

La sectiunea de creatie sunt asteptati compozitori si textieri profesionisti sau amatori care prezinta lucrari în prima auditie, scrise pentru copii si adolescenti, cu o durata maxima de trei minute. Castigatorii marelui premiu si ai locului I din editia anterioara nu pot participa la nici o sectiune.

100 RON înscrierea


Înscrierile se fac chiar în ziua preselectiei. Concurentii vor prezenta în fata juriului doua cântece românesti, având durata maxima de trei minute fiecare (unul obligatoriu din repertoriul editiilor anterioare ale festivalului). Etapa de selectie finala la sectiunea de interpretare va avea loc la Bucuresti, în 27 si 28 mai.

Pentru sectiunea de creatie, lucrarile se pot depune acolo unde are lor preselectia sau pot fi trimise la adresa: Agentia Internationala EUROCONCERT, CP. 88, O.P. 1, Constanta, cu mentiunea „Pentru concursul «Mamaia Copiilor»”, pâna cel mai târziu la data de 15 mai 2006. Lucrarile se trimit înregistrate pe un CD împreuna cu versurile dactilografiate purtând un motto. Taxa de participare este de 100 RON pentru fiecare lucrare.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !