Pretestari Cambridge gratuite

De Cristian Horgoș
Pretestările vor fi organizate la Liceul de lângă Biserica Emanuel
Pretestările vor fi organizate la Liceul de lângă Biserica Emanuel
Asociaţia Eurolingva Oradea organizează gratuit pentru liceenii bihoreni pretestări Cambridge.

Ministerul Educaţiei a aprobat în 2009 metodologia de recunoaştere şi echivalare a rezultatelor obţinute la examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine cu probele de evaluare a competenţei lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată în liceu.

În context, Asociaţia Eurolingva vine în intâmpinarea liceenilor bihoreni, organizând o sesiuni de pretestări gratuite oferite de University of Cambridge ESOL Examinations prin intermediul Asociaţiei Eurolingva.

Pretestările vor avea loc pe 20 octombrie, la Liceul Teoretic „Emanuel” Oradea, de pe bdul Decebal nr. 45. Înscrierile se pot face până pe 19 octombrie, prin e-mail, la adresa oradea@eurolingva.ro Pretestările oferă elevilor posibilitatea de a-şi verifica abilităţile şi cunoştinţele de limba engleză în condiţii reale de examen.

Corectate la Cambridge

Subiectele şi foile tipizate vin direct de la Cambridge, iar după pretestare, lucrările vor fi trimise Universităţii britanice, pentru evaluare şi notare.

Cele două tipuri de examene pentru care se organizeaza pretestarea sunt FCE (nivel B2) şi CAE (nivel C1), în probele de Writing, Reading, Listening şi Use of English.

Numărul de pretestari este limitat, prioritate având candidaţii care vor susţine examenele Cambridge pe 2 decembrie (CAE), la un cost de 570 lei, respectiv 8 decembrie (FCE), la un cost de 535 lei.

Candidatii pentru care Eurolingva nu mai are locuri disponibile vor putea susţine pretestările gratuite în sesiunea ce va fi organizată în perioada februarie – martie 2013.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !