Preţul biletelor la ştrand, neschimbat

2Comentarii
Preţul biletelor la ştrand, neschimbat
RAPAS a păstrat neschimbate preţurile la intrarea în ştranduri, majorând doar abonamentele.

Cu toate că TVA a fost majorată de la 19% la 24%, RAPAS a menţinut în continuare tarifele vechi la biletele de intrare în ştrandurile din municipiu. „Preţul biletelor de intrare la ştrandurile Ioşia şi Municipal a rămas neschimbat, adică şapte lei/zi la Ioşia şi opt lei/zi la Municipal. Asta în cazul în care la ştrandurile din Băile Felix sau 1 Mai s-au operat scumpiri de 20 – 30%. Aici am preferat să suportăm noi majorarea TVA, pentru ca orădeanul, şi aşa afectat de scăderea veniturilor sau de şomaj, să aibă posibilitatea să se recreeze în condiţii acceptabile”, a precizat Romulus Cosma, directorul RAPAS.

Singurele modificări, şi acelea nesemnificative, au fost operate la abonamente. Astfel, la Ştrandul Municipal, înainte de majorarea TVA, preţul unui abonament lunar era de 65 de lei, acum este 68 de lei. La Ştrandul Ioşia, înainte un abonament lunar era de 55 de lei, acum este de 57 de lei. Pentru studenţi, elevi şi militari preţul biletelor a rămas neschimbat, adică trei lei, pe când abonamentul lunar a crescut de la 30 de lei la 31 de lei. „Totodată am reuşit, deşi nu fără greutăţi, să menţinem gratuitatea pentru pensionari, aceştia beneficiind gratuit, de marţi până vineri, de serviciile oferite de cele două ştranduri aflate în grija noastră” a ţinut subliniat Romulus Cosma.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor