Preţul căldurii-neschimbat

Preţul căldurii-neschimbat
DEVA – Preţul energiei termice va rămâne neschimbat în Deva şi în primele luni din iarna anului 2007, populaţia urmând să achite 107,5 lei pentru fiecare gigacalorie consumată.

Energia termică este furnizată de SC Electrocentrale SA Deva, iar menţinerea vechiului tarif a fost posibilă datorită investiţiilor efectuate în reabilitarea sistemelor de transport a agentului termic de la Termocentrala Mintia până la punctele termice din oraş, a explicat, în faţa consilierilor locali, directorul societăţii, Aurel Niculescu.
„Suntem interesaţi să recâştigăm piaţa de energie termică în Deva, diminuată cu 40 la sută în ultimii ani”, a declarat directorul SC Electrocentrale SA Deva.

El a menţionat că între intenţiile companiei se numără şi preluarea serviciului de distribuţie a agentului termic în municipiu, dar a exclus o posibilă fuziune cu actualul operator de energie termică, SC Calor SA Deva.

Pentru anul 2007 se estimează o creştere cu 5 la sută a preţului la cărbune, dar acest aspect nu va influenţa tariful practicat la energia termică produsă în grupurile energetice ale Termocentralei Mintia, a apreciat directorul SC Electrocentrale SA Deva.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase