Preţuri accesibile la Maternitatea Pelican (P)

Reactualizat la:
Preţuri accesibile la Maternitatea Pelican
Preţuri accesibile la Maternitatea Pelican
Reprezentanţii Spitalului Pelican anunţă reduceri semnificative la secţia de maternitate, nou deschisă, la sediul de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 din Oradea.

Preţul pentru o naştere normală nu depăşeşte 400 euro, iar cel pentru o cezariană nu depaseste 675 de euro. Pentru toate serviciile medicale oferite la Spitalul Pelican se elibereaza bon fiscal sau chitanta.

Maternitatea Pelican funcţionează la etajul doi al Spitalului Pelican, dispune de şase saloane cu câte un pat respectiv două şi cu 10 paturi de nou-născuţi, iar la etajul trei de un bloc operator format din două săli de naştere, o sală de cezariene, o unitate de terapie intensivă pentru prematuri şi nou-născuţi. Personalul medical este dedicat pacientelor şi totodata foarte bine pregătit.

Paturile din cele două săli de naştere permit doamnelor să aleagă cea mai comodă poziţie (din zece), au multiple funcţionalităţi, iar tatăl având posibilitatea să îşi susţină partenera în adoptarea şi menţinerea unei poziţii convenabile în timpul naşterii. Doamnele pot opta pentru travaliile sau naşterile în apă, iar la internare sunt rugate să vină doar cu periuţa de dinţi, actul de identitate şi suma aferentă serviciilor medicale.

Serviciile medicale de la Maternitatea Pelican Oradea pot fi accesate la non-stop (şi în weekend şi de sărbători), iar informaţii ori programări se pot face la tel: 0259.444444.