Prevenirea consumului de droguri

Prevenirea consumului de droguri
Hunedoara – Concursul educaţional antidrog se va desfăşura conform aceleiaşi programe ca şi ediţiile precedente. Scopul său este de a oferi alternative educaţionale prin utilizarea tehnicilor informaţionale, iar grupul ţintă este format din elevii din clasele IX – XII.

Pot participa şi elevi din unităţi şcolare în care nu există psiholog. Ei trebuie, însă, să fie asistaţi de un psiholog. Videoclipurile pot fi realizate individual sau de grupuri de 4 –5 elevi.

Se poate participa cu unul sau mai multe videoclipuri pentru fiecare secţiune. Aceiaşi participanţi pot prezenta videoclipuri la toate cele trei secţiuni. În videoclipuri este interzisă folosirea de imagini sau text din care să se deducă provenienţa videoclipului (sigla şcolii, cadre didactice, imagini din interiorul instituţiei cu excepţia sălilor de clasă).

Nu se acceptă videoclipuri care conţin imagini şi sunet cu îndemnuri la violenţă, discriminare rasială, discriminare etnică şi mesaje cu conotaţii sexuale.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase