Prevenirea drogurilor, la bilanţ

Prevenirea drogurilor, la bilanţ
REŞIŢA – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin a prezentat miercuri, 21 decembrie a.c., bilanţul activităţii pe parcursul anului în curs. În urma acestui bilanţ, reiese faptul că judeţul Caraş-Severin se află pe ultimul loc în ceea ce priveşte consumul de droguri.

Totuşi, activitatea centrului se bazează pe prevenirea fenomenului. Aşadar, pe parcursul anului 2006, s-au desfăşurat numeroase proiecte în care au fost implicaţi elevii din instituţiile şcolare ale judeţului Caraş-Severin. Printre aceste activităţi se numără proiectele: „Alege muntele. Stop drogurile“, „E dreptul meu să ştiu“.
Implicarea specialiştilor în activităţile de prevenire şi asistenţă a condus la o foarte bună relaţionare cu instituţiile şi partenerii, aceasta constituind o bună desfăşurare a activităţilor centrului.

„Acum, la sfârşit de an, pot să vorbesc depre o bună colaborare cu administraţia publică locală, cu instituţiile guvernamentale şi neguvernamentale. Cu ajutorul acestora, centrul a demonstrat că îşi are locul bine definit în cadrul comunităţii, care se dovedeşte un barometru important pentru reintegrarea socială reală a consumatorilor şi le adresez sincere mulţumiri pentru înţelegerea şi solicitudinea de care au dat dovadă“, a afirmat Nica Boriuc, coordonator Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin.

Mianda Mladin0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase