Prezentaţi cartea de muncă

DEVA – Hunedorenii, care au în păstrare propriul carnet de muncă, au obligaţia să-l pună la dispoziţia Casei Judeţene de Pensii până la data de 31 decembrie 2007.

„Carnetele de muncă ne sunt necesare în vederea transpunerii lor în format electronic, în baza de date proprie, ceea ce va facilita operaţiunile de stabilire a drepturilor de pensie, ale viitorilor pensionari.

Carnetele de muncă vor fi însoţite, neapărat, de o xerocopie a actului de identitate„, a declarat Ionel Ciobanu, directorul CJP Hunedoara.

Nu trebuie să depună carnetul de muncă persoanele care sunt pensionare, indiferent de categoria de pensie pe care o încasează; nu au înscrisă în carnetul de muncă activitate desfăşurată anterior datei de 1 aprilie 2001; au carnetul de muncă prelucrat deja de către CJP Hunedoara. Programul de lucru cu publicul este zilnic, între orele 9 – 16.

Clara Pas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase