„Prietenia, un dar sfânt”

Preşcolarii s-au întâlnit cu colegii lor mai mari
Preşcolarii s-au întâlnit cu colegii lor mai mari
„Prietenia, un dar sfânt” este titlul proiectului pe care învăţătoarele Elena Pavel şi Laura David de la clasele a II- a C şi a II-a D de la Şcoala cu clasele I-VIII „Oltea Doamna” din Oradea îl derulează în acest an şcolar, în parteneriat cu grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr. 47 „Amicii” din Oradea.

Grădinita nr. 47 din Oradea este reprezentată în proiect de educatoarele Lia Hule şi Maria Gabor.
„Prin acest proiect ne-am propus să educăm tânăra generaţie în spiritul prieteniei şi al grijii faţă de semeni. Un alt obiectiv al proiectului este formarea şi dezvoltarea respectului, altruismului şi încrederii reciproce. Astfel, elevii vor avea un comportament civilizat în societate”, a declarat Elena Pavel, iniţiatoarea acestui proiect.

Activităţi

Prima acţiune a proiectului a debutat cu activitatea „Să ne cunoaştem”, care a avut ca ţintă întâlnirea elevilor cu preşcolarii şi schimbarea unor impresii. A doua activitate a proiectului a fost „Jocuri de iarnă” şi s-a derulat în luna decembrie. Atunci, elevii au confecţionat ornamente pentru bradul de Crăciun. Următoarea acţiune a avut loc zilele trecute şi a fost prilejuită de împlinirea a 160 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu. Coordonatorii proiectului vor organiza, în luna februarie, un concurs de ghicitori. Proiectul se va încheia în 1 Iunie, cu manifestarea „Zâmbet de copil”.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !