Prietenie în pas de dans

Reactualizat la:
Prietenie în pas de dans
Elevi voluntari de la Liceul de Arte Oradea au participat împreună cu prietenii lor mai mici de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Inclusivă ,,Cristal” Oradea la Concursul Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor”, etapa judeţeană.

Acest concurs s-a desfăşurat în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), proiect în care cele două instituţii de învăţământ sunt partenere de mult timp. Echipa formată din liceeni şi preşcolari a pregătit un dans modern cu o coregrafie care a reuşit să-i pună în evidenţă pe cei mici. Astfel, efortul lor comun a fost răsplătit de juriu cu premiul II .

Evenimentul a fost găzduit de ,,Oradea Shopping City”, cu o scenă generoasă pe care cei mici au dovedit că un copil cu dizabilităţi poate realiza un moment artistic deosebit, în special dacă cei de aproape îi sunt alături şi îl susţin. Astfel, elevii voluntari care au fost alături de preşcolari la acest dans sunt: Oşvat Bianca, Lazăr Rafaella, Cosma Ioana, Bugle Gabriela, Maroşan Loredana, Gobre Denisa şi Ivan Leontin coordonaţi de prof. Mihaela Costea, coordonator SNAC la Liceul de Arte Oradea. Preşcolarii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă ,,Cristal” Oradea participanţi au fost :Biro Erik, Vesa Raisa, Vesa Horia, Dobre Bogdan, Cătană Sara şi Pinter Mara, coordonaţi de prof. Bala Adela şi prof. Drimba Rita.

Prof. Mihaela Costea

Liceu de Arte Oradea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !