Prim adjunct prin concurs, la ISU Bihor

De Otilia Șandor
Csilik Alexandru Adrian
Csilik Alexandru Adrian - © Foto: ISU Bihor
Postul de prim adjunct al inspectorului şef de la pompieri s-a ocupat prin concurs.

Pompierii au un şef cu examen promovat. Săptămâna trecută, în cadru festiv, „a intrat în pâine” maiorul Csilik Alexandru Adrian, pe postul de prim – adjunct. Maiorul a ocupat postul prin concurs, ce a fost organizat la Bucureşti, în luna iulie, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Până acum, mr. Csilik Alexandru Adrian a deţinut funcţiile de Ofițer III în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita (2009 -2011), locțiitor de comandant la Detașamentul din cadrul aceleiași subunități (2011 -2015), locțiitor al comandantului din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea (2015– 2017) și comandant al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea (01/04/2017 – 24/07/2018).

Biroul de presă al ISU Crişana Bihor îl caracterizează pe prim adjunctul inspectorului şef Csilik ca fiind „de o înaltă ţinută morală şi profesională în îndeplinirea atribuţiilor aferente tuturor activităţilor desfăşurate”.

Foto: ISU Bihor Foto: ISU Bihor ©

De profesie ofiţer, absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2009, prim – adjunctul inspectorului şef a şi Modulul II al „Cursului de Gestionare și Conducere a Intervenției” – Competențe în instruirea personalului în domeniul tehnicii și tacticii stingerii incendiilor (studiul fenomenelor complexe) și al salvărilor din diferite medii ostile vieții, dar și „Cursul de pregătire a personalului coordonator al voluntarilor” organizat de Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, a mai transmis ISU Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !