Prima Cafenea de Dreptul Muncii în Oradea

1Comentariu
Prima Cafenea de Dreptul Muncii în Oradea
Antreprenori, manageri, specialiști în dreptul muncii, dar și persoane care doresc să fie informate cu privire la provocările actuale ale unor relații de muncă sunt aşteptate la eveniment.

Prima Cafenea de Dreptul Muncii se va organiza la Oradea în 19 mai 2016, între orele 16.00 și 19.00 la Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea. Evenimentul este organizat la nivel național de către Uniunea Națională a Experților în Legislația Muncii în parteneriat cu LEXAcademy – Institutul european pentru studii administrative și de legislația muncii și se dorește a fi un pol de coagulare a tuturor celor interesați de relații de muncă corecte și de eradicarea muncii la negru în mediul economic românesc.

Până acum, Cafeneaua s-a desfășurat în București, Cluj, Timișoara, Brașov și în alte câteva orașe mari din țară. UNELM este promotorul ocupației de Expert Legislația Muncii, iar președintele acesteia, domnul Cornel Bențe, este cel care a introdus această ocupație în rândul ocupațiilor standardizate și recunoscute în România.Tematica acestei Cafenele este Contractul individual de muncă-amenințare sau beneficiu pentru angajatori? Cei care vor răspunde întrebărilor celor prezenți sunt: Drd. Corneliu Bențe – Președinte UNELM si Marius Rotar – Inspector Șef ITM Bihor.

La eveniment sunt așteptați antreprenori, manageri, specialiști în dreptul muncii, dar și persoane care doresc să fie informate cu privire la provocările actuale ale unor relații de muncă deschise, corecte și performante în același timp!

În plan local, partenerul principal este Asociația de Resurse Umane Oradea (ARUO), iar organizatorii evenimentului sunt Romarketing și Federația Patronilor Bihor.

Participarea la eveniment este gratuită, înscrierea se face în ordinea primirii solicitărilor fie pe adresa office@romarketing.ro, fie pe adresa federatiapatronilor@gmail.com.

Subiecte dezbătute:

  • Munca la negru și rolul UNELM și al Federației Patronilor Bihor în stoparea acesteia
  • De ce este nevoie de experți în legislația Muncii?
  • Relațiile de muncă corecte – parteneriat strategic al tuturor actorilor implicați.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor