Prima capsula pe baza de anghinare de Laon. De 6 ori mai concentrata si de 3 ori mai ieftina! (P)

Prima capsula pe baza de anghinare de Laon. De 6 ori mai concentrata si de 3 ori mai ieftina! (P)
Desi in bucataria noastra traditionala nu suntem obisnuiti sa folosim, in mod frecvent, anghinarea, se pare ca peste tot, la TV sau pe internet, suntem invadati de aceasta leguma cu infatisare ciudata. Dintre varietatile sale, una, in special, pare sa fie rasfatata atentiei media: anghinarea de Laon, mai bine cunoscuta sub denumirea in limba spaniola Alcachofa de Laon.

Curioasa sau poate sceptica, am inceput sa fac un mic research despre aceasta planta. Spre uimirea mea, am aflat ca anghinarea este cunoscuta inca din antichitate pentru virtutile sale digestive si diuretice, ca grecii si romanii o utilizau dupa ospetele lor bogate, iar longevitatea lui Ludovic al XIV lea, bolnav de tanar de diabet si guta, in conditiile in care durata media de viata era de aproximativ 40 ani, a fost atribuita tocmai faptului ca manca anghinare, fara moderatie (monarhul a trait pana la 77 ani).

Aveam sa imi dau seama ca anghinarea este o adevarata leguma „minune”.

Am mers cu aceasta mica investigatie si mai profund, afland astfel ca anghinarea a facut obiectul a numeroase studii stiintifice, cele mai cunoscute fiind cele realizate de Ocean Mist si Cochrane Collaboration. Acestia au izolat cele 5 componente principale ale anghinarei: cinarina, polifenolii, inulina, niacina si luteolina.

Proprietatile acestor componente vorbesc de la sine: detoxifica organismul, impiedica retentia de apa in resuturi, imbunatesc functionarea vezicii, stimuleaza digestia si…cireasa de pe tort, ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus.

Testele desfasurate in laborator au aratat ca polifenolii din anghinare descompun si distrug celulele grase si reactiveaza metabolismul lent, actiunea acestora fiind sustinuta de celelalte componente, care neutralizeaza zaharurile.

Insa anghinarea are si inconveniente – este scumpa, presupune un proces laborios de curatare si gatire si nu place tuturor. Oricat de mult ne-am dori sa slabim, parca nu suntem dispusi sa mancam in fiecare zi urzici, spanac sau, in acest caz, anghinare. De aceea am fost mai mult decat bucuroasa sa descopar ca, mai multe laboratoare au avut ideea de a concentra acest extract de anghinare sub forma lichida sau de capsule.

Asa a aparut dilema…ce produs este mai bun: cel sub forma de lichid de baut sau cel incapsulat?

Multe societati inunda ecranul televizorului cu spoturi publicitare, ce lauda virtutile de slabire ale unor mici flacoane de lichid pe baza de anghinare de Laon. Insa, aveam sa descopar ca acestea au 3 inconveniente majore: sunt foarte scumpe (in general costa 199 lei 14 flacoane pentru 14 zile), gustul si mirosul continutului acestor flacoane este foarte neplacut, greu de suportat si sunt slab concentrate.

In comparatie, capsulele cu anghinare rezolva toate aceste probleme, deoarece:

1. pretul este de 3 ori mai mic.

2. concentratia de anghinare este de 6 ori mai mare.

3. fiind capsule, nu au niciun gust neplacut.

In consecinta, un raport calitate-pret de 18 ori mai bun!

Stiu ca sunteti curiosi sa aflati cum se numesc aceste capsule, mai ales acum cand ne dorim sa aratam cat mai bine pe plaja. Aflati ca numele lor este Alcachofa Forte 6 si ca de-abia s-au lansat pe piata romaneasca. De aceea, acorda un pret atat de bun pentru o asemenea concentratie de anghinare si, in plus, ofera gratuit un aparat electronic de masurare a masei grase prin impedanta, astfel incat sa puteti verifica, zi de zi, ca pierdeti din grasime si nu din masa musculara.

Aceasta oferta este, insa, limitata doar la luna septembrie 2012, asadar nu intarziati si beneficiati de acesta oferta promotionala pe site-ul oficial Alcachofa Forte 6.