Prima ediţie a Cupei Vârsnicilor

Prima ediţie a Cupei Vârsnicilor
ORADEA - Marţi, la Centrul Social Multifunţional pentru Persoane Vârstnice din Ioşia a avut loc faza finală a Cupei Vârstnicilor la şah, table şi cărţi. Cei 24 de finalişti s-au întrecut de la ora 10 până după-masa pentru marele premii.

Etapa finală

Câştigătorii au primit la finalul concursurilor diplome, cupe şi premii.

„Particip pentru prima dată la asemenea concursuri M-am simţi foarte bine, concursul a fost frumos, mi-a plăcut. E bine că există asemenea evenimente şi pentru noi, vârstnicii, pentru a ne putea petrece timpul liber” spune câştigătorul locului I la cărţi, Ioan But.

Alţi câştigători ai primelor locuri sunt Ioan Mihuţ, la şah şi Ioan Lonţiş, la table.

Cupa Vârstnicilor este la prima ediţie în Oradea, dar iniţiatorii, Administraţia Socială Comunitară Oradea şi Clubul Sportiv al Veteranilor, vor să organizeze astfel de manifestări şi în viitor.

„Participarea a fost bună, persoanele implicate în competiţii s-au arătat interesate, de aceea dacă vor mai dori, vom organiza şi în următorii ani întreceri de şah, table şi cărţi” spune Adina Pătroc, reprezentanta ASCO.

Pe întreaga durată a acestor activităţi sportive, de agrement şi de petrecere a timpului liber, începute din luna martie au fost implicate 83 de pesoane de vârsta a treia.

„Majoritatea participanţilor au fost bărbaţi, doar două femei au luat parte la Cupa Vârstnicilor. Sperăm că la ediţiile viitoare se vor înscrie mai multe doamne” spune Adina Pătroc.

Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !