Prima Shops Oradea se deschide săptămâna viitoare

De Dan Birta
40Comentarii
Prima Shops Oradea se deschide săptămâna viitoare
CCC, Takko, Deichman, Pepco, Intersport, Noriel şi Flanco vor avea magazine în Prima Shops Oradea.

Mai puţin de zece zile sunt până când orădenii îşi vor putea face cumpărăturile în prima galerie comercială din cadrul Prima Shops Oradea. Complexul îşi va deschide porţile joi, 6 aprilie 2017, potrivit unei informaţii apărute pe profit.ro. Informaţia nu a fost confirmată până la închiderea ediţiei de reprezentanţii Oasis Retail & Development Consulting, cărora le aparţine investiţia. Până acum au închiriat spaţii comerciale în prima galerie: CCC, Takko, Deichman, Pepco, Intersport, Noriel şi Flanco.

Amplasat pe terenul fostei fabrici Înfrăţirea, pe B-dul Decebal, parcul de retail Prima Shops Oradea va avea două galerii comerciale, fiecare în surprafaţă de 5.000 mp. Lucrările de construcţie au demarat în octombrie 2016, iar prima galerie urmează să fie dată în folosinţă săptămâna viitoare. Investiţia are o valoare totală de 12 milioane de euro şi este făcută din surse proprii de către Oasis.

De ce Oradea

Reprezentanţii Oasis au argumentat motivele pentru care au ales Oradea pentru investiţia într-un centru comercial. În opinia lor, dezvoltarea oraşului Oradea din ultimii ani a fost una spectaculoasă, ceea ce a făcut ca interesul investitorilor să crească într-un ritm accelerat. „Parcurile industriale din oraş au creat atât locuri de muncă, dar şi noi investiţii, ceea ce indică un apetit bun pentru consum şi o cerere mai mare de spaţii moderne de comerţ”, a precizat Kurt Wagner, unul dintre acţionarii Oasis.

În ceea ce priveşte salariile, acţionarul Oasis are o cu totul altă opinie decât ceea ce spun statisticile. „Oradea are o rată a şomajului de numai 3,6%, fiind una dintre cele mai mici la nivelul ţării, în timp ce venitul mediu pe cap de locuitor este peste media naţională, iar avantajele de a fi şi un important centru universitar, au condus la decizia de a dezvolta aici proiectul Prima Shops”, a concluzionat Kurt Wagner.

Rezultă că din exterior situaţia salarială şi a veniturilor din Bihor şi Oradea se vede cu totul altfel decât arată statisticile. Şi reprezentantul Oasis & Retail Development Consulting nu este departe de adevăr. Marile magazine din Oradea sunt tot timpul aglomerate. Asta înseamnă că sunt bani.
Cu o experienţă de peste 14 ani Oasis Retail & Development Consulting, are la activ în România peste 70 de proiecte finalizate cu o suprafaţă totală de 1,5 milionare de meteri pătraţi. Parcuri de retail de genul Prima Shops Oradea mai sunt în Reghin, Făgăraş, Tecuci şi Mangalia.prima-shops-oradea-140Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor