Prima teză cu subiect unic

1Comentariu
ORADEA – Peste 6.500 de elevi bihoreni de clasa a VII-a vor da în premieră teza cu subiect unic la matematică vineri, de la ora 12:00. Elevii vor avea la dispoziţie 50 de minute pentru rezolvarea subiectelor.

ezele vor fi corectate în centre de evaluare, spune Daniel Negrean, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Bihor. Şcolile vor primi subiectul, stabilit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, unic la nivel naţional, în ziua examenului. Conform metodologiei, tezele trebuie corectate în termen de trei zile. Elevii din clasa a VII-a vor da teză cu subiect unic şi la limba şi literatura română, respectiv la limba şi literatura maternă (clasele cu altă limbă de predare decât cea română).

Planul ministerului este de a renunţa la testele naţionale, începând cu anul şcolar 2007/2008 sau 2008/2009, admiterea la liceu urmând să se facă pe baza notelor obţinute la tezele cu subiect unic.

Zoltan Pengo1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor