Primar contra prefect

Primar contra prefect
Deva – Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş, a anunţat că va depune astăzi la Parchet două plângeri împotriva prefectului judeţului Hunedoara, Cristian Vladu, pe care îl acuză de abuz în serviciu şi de calomnie.

Primarul susţine că prefectul l-ar fi făcut „nebun” în unul din ziarele locale: „Voi depune o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg pentru calomnie şi voi cere ca instanţa să-l oblige pe prefect să recunoască faptul că a greşit”, a spus Timiş. El a menţionat că va solicita şi daune materiale al căror cuantum ar putea ajunge la 10 milioane lei.

Edilul-şef dezaprobă modul în care sunt efectuate controalele Prefecturii, pentru acest fapt urmând să mai depună o altă plângere penală împotriva prefectului pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

„Nu am nimic de ascuns. Ceea ce se face în Primăria Haţeg este legal, dovadă fiind controalele Curţii de Conturi”, a spus primarul, care a adăugat că se va adresa şi Ministerului Administraţiei şi Internelor.

În replică, prefectul Cristian Vladu a declarat că nu îşi aminteşte să-l fi făcut „nebun” pe primarul din Haţeg. În privinţa controalelor, prefectul a menţionat că acestea au respectat normele în vigoare, având o tematică şi un obiect clar.

„Poate să depună plângeri împotriva mea. Justiţia îşi va spune cuvântul”, a conchis prefectul.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase