Primăria Cârjiţi răspunde

Deva – În urma articolului intitulat „Părăsită de toată lumea”, apărut în Cuvântul Liber din data de 5 decembrie, în care o femeie din comuna Cârjiţi se plângea că nu mai are nici un venit din care să trăiască în preajma sărbătorilor, primăria comunei a emis un răspuns.

„Informaţiile furnizate de doamna Emilia Gaşpar nu au un suport real. Casa în care locuieşte are cinci camere, iar persoanele care au dorit să încheie contracte de întreţinere cu ea au fost descurajaţi de Emilia Gaşpar prin conduită şi condiţii inacceptabile. Dânsa primeşte un ajutor social lunar de 54 lei, iar în luna noiembrie a primit un ajutor de încălzire de 250 lei. De asemenea, a vândut terenuri agricole unor săteni din comuna Cârjiţi, tranzacţii din care a obţinut diferite sume de bani. Cu toate acestea în relaţiile cu cetăţenii şi funcţionarii Primăriei comunei Cârjiţi are o atitudine necorespunzătoare şi foloseşte un limbaj neadecvat, demonstrând prin aceasta că nu este recunoscătoare faţă de cei care o ajută”, se arată în comunicatul emis de primărie.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase