Primăria execută silit datornicii

1Comentariu
Primăria execută silit datornicii
Primăria Oradea a emis somaţii şi titluri executorii pentru 30.000 de persoane fizice şi 3.900 de firme.

Pentru recuperarea creanţelor fiscale faţă de bugetul local, Serviciul de resort din cadrul Direcţiei Economice din Primăria Oradea a început executarea silită a restanţierilor prin emiterea somaţiilor şi a titlurilor executorii pentru un număr de 30.000 persoane fizice şi 3.900 persoane juridice.

„Succesiv acestei etape au fost instituite un număr de 604 popriri asupra disponibilităţilor băneşti, conturilor bancare sau veniturilor urmăribile a unui număr de 367 persoane fizice şi 237 persoane juridice. În etapa următoare s-a procedat la instituirea sechestrelor la un număr de 6 persoane fizice şi 51 persoane juridice. În urma instituirii sechestrelor asupra unor bunuri mobile (autovehicule) în 4 cazuri care figurau cu creanţe neîncasate în sumă toatală de peste 45.000 lei faţă de bugetul local s-a procedat la ridicarea bunurilor supuse sechestrului în vederea valorificării acestora”, mai arată Biroul de Presă al municipalităţii.

Activitatea de executare silită va continua, aplicându-se succesiv sau concomitent procedurile care preced transmiterea somaţiilor şi a titlurilor executorii.  Sumele încasate la bugetul local din activitatea de executare silită în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie sunt de 5,14 milioane de lei.

C.H.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor