Primăria face 37 de angajări

Primăria face 37 de angajări
CARANSEBEŞ – Ultima lună a anului 2006 a fost cât se poate de plină pentru consilierii caransebeşeni, care s-au întrunit în două şedinţe extraordinare într-un interval de numai câteva zile.

La cea de-a doua şedinţă, desfăşurată la începutul acestei săptămâni, pe ordinea de zi s-au aflat doar trei puncte, însă fiecare dintre ele a însemnat o hotărâre importantă.

Bani pentru dascăli

În primul rând, a fost aprobată majorarea bugetului local cu suma de 1.667.000 de lei, bani ce au ca destinaţie plata salariilor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar. Deşi banii au sosit cu întârziere, totuşi faptul că dascălii îşi vor primi banii înaintea sărbătorilor de iarnă, constituie o veste bună. În cadrul aceleiaşi şedinţe, bugetul local a mai suferit o rectificare pozitivă, cu 400.000 de lei, bani necesari pentru lucrările de consolidare a clădirii primăriei din municipiu

.
În fine, cea de-a treia hotărâre adoptată în şedinţa extraordinară priveşte încheierea unui contract între Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin. Contractul a fost încheiat în vederea angajării de către primărie a unui număr de 37 de muncitori necalificaţi, în baza Legii nr.76/2002.

Muncitorii vor fi angajaţi de anul viitor, pentru intervalele 3 ianuarie-31 martie, 1 aprilie-31 octombrie şi 1 noiembrie-31 decembrie, pentru diverse lucrări edilitare. A.J.O.F.M. va suporta integral cheltuielile salariale pentru primul şi al treilea interval, iar în perioada aprilie-octombrie va asigura 70% din bani, restul urmând a fi alocaţi de primărie.

Iulis Pîrvu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase