Primăria face bani din amenzi

8Comentarii
ORADEA – În ultimele două luni inspectorii de teren ai Primăriei au încasat 4.476 RON ca taxă pentru ocuparea spaţiului public cu materiale de construcţii şi au aplicat amenzi în valoare de 100.550 RON, se arată într-un comunitat emis de către municipalitate.

Amenzile au fost date pentru depozitări ilegale de gunoi, pentru parcări pe spaţiul verde, pentru tăieri sau toaletări de arbori fără aprobare de la Primărie sau pentru alte forme de distrugere a spaţiului verde. „În urma sesizărilor cetăţenilor, în ultimele zile au fost date trei amenzi de câte 1.000 RON pentru transformarea spaţiului verde din faţa imobilelor în parcare (în cartierele Nufărul, Ioşia Nord şi Rogerius), iar celor amendaţi li s-a cerut să refacă spaţiul verde la forma iniţială. Cetăţenii sunt rugaţi să sesizeze inspectorilor de teren sau Primăriei, la tel. 0259/988 sau la adresa de e-mail oradeacurata@oradea.ro contravenţii din domeniul salubrităţii sau al spaţiilor verzi”, sună anunţul Primăriei.

 

Plantări

În altă ordine de idei, Primăria pune la dispoziţia persoanelor fizice, juridice şi asociaţiilor de locatari puieţi de arbori şi arbuşti cu titlu gratuit pentru amenajarea spaţiilor verzi pe domeniul public. Doritorii sunt rugaţi să depună o cerere la Serviciul de Relaţii cu Publicul (camera 23) sau la Cabinetul Primarului. Informaţii pot fi obţinute la tel. 0259/437.000, interior 176 (Compartimentul de Spaţii Verzi), sau la adresa de e-mail plantari@oradea.ro. Cei ce doresc să participe ca voluntari la plantări se pot anunţa la adresa de e-mail plantari@oradea.ro8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor