Primăria, în chirie la nobilul Zatureczky

Primăria, în chirie la nobilul Zatureczky
TETCHEA - Primăria Ţeţchea stă în chirie la urmaşii nobililor Zaturesczky. Imobilul care adăposteşte acum Primăria a fost retrocedat nepotului familiei nobiliare.

„Acum stăm în chirie pe o sumă stabilită prin hotărâre de Guvern. Plătim aproximativ 3.000 RON/lună. La anul expiră perioada de graţie, de trei ani, până la care trebuia să ne mutăm. Dacă nu ne mutăm din clădire, va trebui să trecem la negociat chiria cu actualul proprietar. Vom avea de ales între a plăti cât cere proprietarul sau a ne muta în stradă.

Sper să găsim înţelegere şi susţinere financiară la Consiliul Judeţean, în sensul dirijării de fonduri spre imobilul aflat în construcţie, acolo unde ar trebui să fie sediul Primăriei Ţeţchea la anul”, spune primarul de Ţeţchea, Bujor Chirilă.

Sediu de 21 miliarde

Viitorul sediu al Primăriei Ţeţchea va fi una dintre cele mai frumoase clădiri din zona Aleşd, susţin specialiştii. Valoarea lucrării, la cheie, este estimată la 21 miliarde de lei vechi. Până acum, adică până în faza de ridicare a etajului, lucrările au fost finanţate din bugetul local al Primăriei Ţeţchea.

„Viitorul imobil va avea un caracter multifuncţional. În sensul că vom avea, pe lângă birourile angajaţilor, şi o sală multiplex cu 350 de locuri pentru conferinţe. Suprafaţa construită a clădirii este de 600 mp”, a adăugat actualul şef al Primăriei Ţeţchea.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase