Primăria Oradea scoate la licitaţie imobilele a doi datornici

2Comentarii
Primăria Oradea scoate la licitaţie imobilele a doi datornici
Datoriile acumulate de unele firme la bugetul local au determinat municipalitatea să trecă la măsuri drastice.

Astfel, pentru prima oară de la investirea noii conduceri a Primăriei Oradea, Serviciul de Executare Silită anunţă scoatarea la licitaţie a două imobile din proprietatea firmelor SC Gipivi SRL cu sediul pe strada T. Grozăvescu din Oradea respectiv a SC Casstil SA cu sediul în Bucureşti.

În cazul SC Casstile se scoate la licitaţie azi, 19 februarie, la ora 12:00, clădirea situată în Oradea pe str. Calea Clujului nr.175A, compusă  din parter plus două etaje, 884 mp, adică 3/5 dintr-un imobil de 1474 mp din care SC Plastor deţine o cotă de 2/5 plus terenul pe care e amplasată construcţia.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 415.170 lei (circa 100.000 de euro).

În cazul S.C. Gipivi, va fi scoasă la licitaţie, pe 25 februarie, la preţul de pornire de 356.279 lei (circa 80.000 de euro) o clădire în suprafaţă de 113 mp compusă din 3 camere şi dependinţe, construită din cărămidă, situată în municipiul Oradea str. Gen.Magheru nr.44 , ap.9.

Ambele acţiuni ale Serviciului de Executare Silită din cadrul Direcţiei Economice a Primăriei Oradea se bazează pe O.U.G. nr.92/2003.

Cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sunt invitaţi să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare.

C.H.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor