Primaria Oradea vrea licitaţie pentru parcarea de pe Braşovului

1Comentariu
Pentru satisfacerea nevoii de locuri de parcare în municipiul Oradea şi pentru fluidizarea traficului în oraş, municipalitatea intenţionează încheierea de asocieri cu parteneri privaţi în vederea realizării unor parcări publice supraterane/subterane pe raza municipiului.
Caiet de sarcini Parking str. Brasovului

„Au fost identificate câteva locaţii posibile pentru realizarea unor astfel de parcări cum ar fi: parcarea de pe str. Independenţei, str. Braşovului (în spatele Spitalului Militar), pe actualul amplasament al Spitalului de Boli Infecţioase, iar o altă parcare pe terenul situat în spatele sediului Primariei Oradea. ”, se mai arată în comunicatul emis de Biroul de Presă al Primariei municipiului Oradea

În ataşament se prezinză un proiect al caietului de sarcini în vederea selectării asociatului Consiliului Local Oradea în scopul realizării proiectului „Parking str. Braşovului – Oradea”, cu o capacitate de 406 locuri. Acest proiect a fost prezentat astăzi de către municipalitate şi Comisiei de Dialog Economic, urmând ca pe baza propunerilor acesteia precum şi a celor interesaţi să fie elaborată varianta finală care va fi supusă aprobării Consiliului Local Oradea.

Municipalitatea aşteaptă cu interes opiniile celor interesaţi cu privire la acest proiect până luni, 24 noiembrie 2008, pe adresa de e-mail vtrifan@oradea.ro.

 

Cristian Horgos

Parcare lângă Crişul

Liber la parcări1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor