Primaria Timisoara a decis: fara flori in centru de Martisor

De A. Strugariu
Se pot depune deja cereri la primărie pentru obţinerea autorizaţiilor necesare
Se pot depune deja cereri la primărie pentru obţinerea autorizaţiilor necesare
Autorităţile locale au decis să interzică, anul acesta, comercializarea florilor şi a aranjamentelor florale, de Mărţişor, în Piaţa Victoriei. Mărţişoarele vor apărea pe tarabe, la Timişoara, din 25 februarie. În această perioadă se pot depune cereri la primărie pentru obţinerea autorizaţiilor necesare.

Anul acesta, municipalitatea va autoriza exclusiv comercializarea de mărţişoare şi felicitări, pentru obţinerea autorizaţiei urmând să fie percepută suma de de 69 de lei, plus 6 lei o taxă de imprimat, iar pentru ocuparea domeniului public a fost stabilită o taxă în funcţie de locul pe care îl ocupă comercianţii: 3 lei pe metru pătrat pe zi în zona A, respectiv 2 lei în zona B.

Mărţişoarele vor putea fi comercializate în perioada 25 februarie – 3 martie pe raza municipiului Timişoara.

Persoanele interesate pot depune cereri în vederea obţinerii autorizaţiei de comercializare începând cu data de 7 februarie la primărie, la camera 12. Mărţişoarele vor putea fi vândute în peste 20 de locuri din oraş: în Piaţa Victoriei, pe platoul de la Ceasul Floral, în Piaţa Libertăţii, pe strada Mărăşeşti, pe platoul de la intrarea în Parcul Copiilor (pe bulevardul Revoluţiei), pe bulevardul Regele Carol I, în Piaţa Nicolae Balcescu, pe platoul din Dâmboviţa, în zona Pieţei Doina, în piaţa din zona Soarelui, pe strada Daliei, în Piaţa Traian, pe Calea Aradului, pe Calea Torontalului şi în alte locaţii.

„În Piata Victoriei vor putea comercializa mărţişoare doar persoanele care au domiciliul pe raza municipiului Timişoara. De asemenea, este interzisă comercializarea de flori sau aranjamente florale, precum şi amplasarea de corturi şi alte construcţii provizorii, cu excepţia umbrelelor fără reclamă publicitară, în caz de timp nefavorabil”, precizează reprezentanţii municipalităţii.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !