Primarul dă faţă cu „anonimii”

68Comentarii
Primarul dă faţă cu „anonimii”
ORADEA – Primarul de Orade nu e un fan al forumurilor de pe internet. Petru Filip spune că nu agreează discuţiile în care partenerii rămân ascunşi în spaţiul virtual. Şeful executivului local îşi invită contestatarii de pe Internet să iasă din anonimat.

Simte, însă, nevoia să facă nişte precizări la opinii anomine, legate de potenţiala vânzare a FC Bihor-Oradea, păreri uşor de recunoscut pe www.bihon.ro. Discuţiile au fost stârnite de evaluarea cerută de executivul local, care stabişeşte valoarea SC FC Bihor la trei milioane de euro.

„Dau cu gura”

„Din punct de vedere financiar, doar Consilul Local se mai ocupă de FC Bihor. Restul doar dau cu gura. Doar atât. Dar eu cred că, până la urmă, clubul nu este doar al Primăriei. Ar trebui implicate şi alte instituţii. Situaţia abandonării obiectivului mi se pare nefezabilă. Fără finanţare, cade în Divizia C mâine”, crede Filip.

Cu două zile înainte ca evaluarea să ajungă în plenul Consilului Local, cel care trebuie să o aprobe, şeful executivului, susţine că  înstrăinarea FC Bihor nu este neapărat o soluţie: „Pe fond, vânzarea nu este mereu o soluţie la problemă. Viitorul finanţator nu trebuie să fie un aventurier, să nu vadă finanţarea ca pe o jucărie pe care o dai la altul când te-ai săturat”

„Fals!”

„Că de-aia înstrăinează Primăria clubul ca să-l recupereze mai târziu, când va fi în A? Fals!”, spune Filip, continuând să răspundă, astfel, forumiştilor de pe Bihor Online.

Primarul a evitat să comenteze valoarea de 3 milioane euro pusă acum clubului în urma evaluării făcute de firma brăileană Gestaco-Business Consulting SRL, chiar în condiţiile în care, în 2003, când Consiliul Local a cumpărat de la Marius Vizer, pachetul majoritar de acţiuni costa peste 800.000 dolari. „N-am nici un fel de reţinere să cred că evaluarea este corectă, atâta vreme cât nu sunt dovezi care să arate altceva”, zice Filip.

Cristina Ghilea68Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor