Primarul şi rectorul, memorandişti

De Veronica Bursaşiu
Primarul şi rectorul, memorandişti
Primarul Ilie Bolojan și rectorul Universității Oradea, Constantin Bungău au semnat “Memorandumul pentru Bihor”, întregind astfel lista de 56 de semnatari al acestui document unic în istoria județului Bihor.

În acest fel, cei doi capi de instituţii se obligă să susţină obiectivele strategice ale Bihorului, cuprinse în document.

„Este așteptată și semnătura președintelui Consiliului Județean, Sándor Pasztor cel care a fost primul oficial al Bihorului care a salutat realizarea Memorandumului și a avut un aport însemnat la completarea obiectivelor majore din Memorandum”, spune Ioan lucian Preşedintele Federaţiei Patronilor Bihor.

„ În anii care au trecut de la Revoluția din 1989, s-a dovedit că lipsa de colaborare, orgoliile nejustificate, dezinteresul pe care le-au manifestat cei care au răspuns de destinele județului nostru, au făcut ca în multe domenii să se piardă proiecte importante, să nu se realizeze dezvoltarea armonioasă a Bihorului.

Acest lucru nu mai trebuie să se întâmple pe viitor! De aceea, reprezentanții mediului de afaceri din Bihor propun tuturor celor care, sub o formă sau alta, pot contribui la evoluția județului nostru, realizarea unui “Memorandum pentru Bihor”, justifica Ioan Lucian demersul organizaţiilor patronale, al forțele politice, academice, culturale, religioase, civice, care au ajuns la un consens care sconturează principalele priorități economice, culturale, educționale, ale județului Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !