Prime electronice de Paste

Se apropie Pastele si nu ati primit nici un premiu de la firmã? Nici o problemã. Pute-ti sã vã oferiti singuri unul. Firmele care comercializeazã produse electronice se întrec care mai de care în prime de Paste.

Conditia? Achizitionarea unui produs de la ele. Ultimul etaj al Supermarketului Crisul geme de ofertele firmelor. Clientii studiazã cu atentie promotiile, cântãrind ofertele. „As vrea sã-si iau o combinã frigorificã findcã frigiderul pe care-l am este vechi. Am studiat ofertele firmelor si deocamdatã stau în cumpãnã. Acum toate sunt bune si frumoase, dar nu stiu cum va fi când va trebui sã plãtesc”, spune Maria Breb. Dacã unele persoane se hotãrãsc mai greu ce firmã sã aleagã, altele vor sã se vadã cu produsele acasã cât mai repede, iar plata … „Nu mã intereseazã cât este dobânda. Momentan sunt în crizã de bani, dar am nevoie de un calculator. Sunt multumit de ofertã, mai ales cã nu trebuie sã dau avans. Dacã mai primesc si un împrumut sau plata începe din 2007, cu atât mai bine”, este de pãrere Marton Sándor

Oferte

Dacã la Domo iepurasul de Paste îti aduce 100 RON, la Flanco prima este de 30% din valoarea produsului cumpãrat prin Credisson, dar nu mai mult de 500 RON. Pe lângã aceastã primã, firma mai face si reduceri promotionale la produsele achizitionate. Cumpãrãtorul trebuie sã fie constient cã produsele cumpãrate si „prima de miel” trebuie returnate cu o dobândã anualã efectivã (DAE) de peste 24%.

În cazul produselor achizitionate în rate de la Altex pânã în 30 aprilie, plata acestora va începe doar din anul 2007. Oferta promotionalã este destul de vastã. De la cãlcãtoare si aspiratoare, la cuptoare cu gaz, masini de spãlat, televizoare, calculatoare sau combine frigorifice. Clientii trebuie sã aibã însã în vedere, dobânda anualã efectivã care este la Altex 26,14%.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !