Primele rezultate ale admiterii de toamnă

1Comentariu
Primele rezultate ale admiterii de toamnă
ORADEA - Facultăţile din cadrul Universităţii din Oradea au început să îşi afişeze rezultatele admiterii de toamnă pentru licenţă şi masterat. Primele care şi-au făcut publice rezultatele la ambele forme de învăţământ superior sunt Facultatea de Litere şi Facultatea de Muzică.

Facultăţilor de Medicină, Inginerie Managerială şi Arte Vizuale au fost făcute publice doar rezultatele la admiterea pentru studiile de licenţă.

Totuşi există şi facultăţi care şi-au prelungit perioada de înscriere până la finele acestei săptămâni. Dintre acestea reamintim Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport (până pe 25 septembrie), Inginerie electrică (26 septembrie), Istorie-Georgrafie (26 septembrie) şi Protecţia mediului (26 septembrie).

Sesiune bogată în locuri

Reamintim că la sesiunea de admitere septembrie 2008 Universitatea din Oradea a scos la concurs un număr de 3.647 de locuri pentru învăţământul de licenţă şi un număr total de 5.426 de locuri pentru master. Pentru cele peste 3.500 de locuri la licenţă s-au înscris, până pe 22 septembrie, un număr de 1.523 de candidaţi, cele mai mari concurenţe fiind înregistrate la Protecţia mediului, Medicină şi Ştiinţe economice.

La master numărul candidaţilor înregistraţi, la finele zilei de 22 septembrie, a fost de 3.246 care sunt în concurenţă directă pentru unul dintre cele 1.176 locuri bugetate. Totuşi dacă nu vor reuşi să ocupe un loc finanţat de la bget ei vor putea ocupa unul dintre cele 4.250 de locuri cu taxă. Numărul mare de locuri pentru masterat este explicat prin faptul că în cazul multor facultăţi a existat o dublă generaţie de absolvenţi, pe sistem Bologna şi ante Bologna.
Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor