Primele rezultate la Universitate

2Comentarii
În timp ce la unele facultãti de la Universitatea Oradea înscrierile continuã încã, la altele au fost afisate deja listele cu rezultatul admiterii. La majoritatea specializãrilor, ierarhizarea candidatilor s-a fãcut pe bazã de concurs de dosare.

Astfel, candidatii la Educatie Fizicã si Sport, Energeticã, Inginerie Electricã si Tehnologia Informatiei, Istorie-Geografie, Litere, Stiinte, Stiinte Juridice, Stiinte Politice si Stiintele Comunicãrii si Teologie Ortodoxã au putut afla dacã au reusit sã ocupe un loc pentru anul universitar 2006/2007.

Prima etapã a admiterii se va încheia în 31 iulie, ziua în care vor fi examinati candidatii la Facultatea de Medicinã si Farmacie, unde înscrierile se terminã abia în 30 iulie.

Lista, pe Internet

Deoarece candidatii pot concura concomitent si putând fi admisi la mai multe facultãti si specializãri, ei vor trebui sã confirme pânã-n 4 august dacã doresc sã ocupe locul obtinut. Cei care nu confirmã, vor fi stersi de pe listã, dupã care se va întocmi o nouã ierarhie a candidatilor admisi, spune prorectorul Cornel Antal. În data de 8 august, noua listã cu candidatii admisi va putea fi consultatã si pe Internet, la adresa www.uoradea.ro.

În urma încheierii primei etape de admitere vor rãmâne vacante probabil doar câteva sute de locuri cu taxã, considerã Cornel Antal. Acestea vor putea fi ocupate în cea de-a doua sesiune de admitere. În cadrul acesteia, înscrierile si probele eliminatorii vor avea loc în perioada 4-16 septembrie, probele urmând sã fie sustinute între 18-20 septembrie.

În anul universitar 2006/2007, Universitatea Oradea 1.785 locuri cu finantare de la buget si 6.073 locuri cu taxã.

Pengo Zoltan2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor