Primul centru de debitare ghidaje liniare din România!

Primul centru de debitare ghidaje liniare din România!
Adix Technik a inaugurat primul centru de debitare ghidaje liniare din România, tehnologia utilizată fiind testată și aprobată de reprezentanții firmei Schaeffler Germania.

Adix Linear Service Center vă asigură livrări direct din stoc cu debitări drepte și control dimensional pe tot parcursul procesului.

Grupul ADIX este un important distribuitor de componente şi materiale tehnice din Europa Centrală, având 13 puncte de lucru, în 8 oraşe din România şi 5 din Ungaria. ADIX asigură o aprovizionare rapidă şi sigură cu produse tehnice de calitate, precum şi serviciile aferente acestora.

Produsele distribuite de ADIX sunt: rulmenţi şi accesorii, cuplaje, roţi şi role, curele şi lanţuri de transmisie, echipamente pneumatice, echipamente de protecție, elemente de etanşare,

lubrifianţi, elemente de asamblare, adezivi industriali, materiale abrazive, scule şi dispozitive de montaj, aparatură de diagnosticare.

Grupul ADIX asigură o ofertă completădin toată gama de produse pe care ledistribuie, colaborând strâns cu liderii de piaţă a grupurilor de produse.
poza 2

Aceste colaborări garantează o calitate corespunzătoare cerinţelor, cunoaşterea rapidă a rezultatelor de cercetare şi dezvoltare, aplicarea lor practicăatât în utilizarea produselor cât şi în legăturã cu întreţinerea lor.

Scopul grupului ADIX este ca prin activitatea lui să reducă cheltuielile de întreţinere şi de fabricaţie ale partenerilor, să le sporească competitivitatea, contribuind astfel la consolidarea situaţiei lor economice, la creşterea eficienţei activităţii lor.

Propulsorul serviciilor şi al proiectelor noastre de dezvoltare este dorinţa de a asigura partenerilor noştrii de afaceri un mediu de activitate performant în permanentă îmbunătăţire.

www.adix.ro sau www.tehnicaliniara.ro

 

Advertorial!

Taguri: