Primul credit la dobânzi europene

22Comentarii
Primul credit la dobânzi europene
Un broker, în parteneriat cu o bancă, a lansat primul credit din România la dobânzi europene.

Criza financiară afectează în continuare mulţi clienţi ai băncilor. Ratele acestora, la credite, ocupă un procent din ce în ce mai mare din veniturile obţinute. Mulţi ezită în continuare să contracteze un credit, speriaţi de costurile crescute ale creditelor. Există totuşi şi veşti îmbucurătoare pentru clienţii aflaţi în căutarea unui credit cu dobânzi europene.

Dobândă europeană

Kiwi Finance a lansat, în cadrul unui parteneriat cu o bancă, un produs de creditare garantat cu ipotecă, cu o dobândă la momentul actual de 4,44%, pentru achiziţionarea de imobile, nevoi personale, refinanţarea altor credite sau consolidări de credite. „Dobânda este calculată după formula 3,3% marjă fixă plus Euribor la şase luni. Alte costuri constau într-un comision lunar în valoare de 0,1% la soldul creditului şi un comision de analiză de 3% din suma împrumutată, în timp ce DAE ajunge la doar 6,09%, pentru un credit acordat pe 360 luni”, ne-a declarat Ionuţ Verzea, Franchize Manager Kiwi Finance.

Caracteristicile creditului „co-branded” lansat de KIWI Finance sunt identice din punct de vedere al costului, atât pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipotecă, cât şi pentru creditele de achiziţie de imobile şi sunt acordate pe o perioadă maximă de 30 de ani. Finanţarea se acordă pentru maxim 85% din valoarea evaluată a garanţiei, constând într-o ipotecă pe casă sau apartament. „Destinaţia creditului vizează achiziţionarea de imobile, nevoi personale, refinanţarea altor credite sau consolidări de credite, iar aprobarea financiară a creditului durează intre 7 şi 10 zile”, a specificat Ionuţ Verzea.

De exemplu, pentru un credit in valoare de 50.000 de euro, nivelul primei rate lunare este de 302 euro şi descreşte până la 252 de euro, odată cu terminarea contractului, în timp ce, pentru aceeaşi perioadă şi sumă împrumutată, clienţii care au deja un credit contractat ajung să platească chiar şi 500 euro pe lună. „Pentru un credit în valoare de 30.000 euro, rata lunară este de 201 euro lunar”, a exemplificat specialistul.

Info Banking este partenerul din Oradea al liderului naţional în brokerajul de credite –Kiwi Finance – cu credite intermediate în primele şapte luni din 2010 în valoare de 53,7 milioane EURO. Persoanele interesate de obtinerea acestui produs de creditare, respectiv clienţii care doresc diminuarea ratelor lunare plătite în prezent, cât şi cei care doresc informaţii corecte şi complete despre toate ofertele de creditare de pe piaţă, se pot adresa consultanţilor Info Banking, la sediul lor de pe strada Vasile Alecsandri nr. 5 sau pot obţine informaţii suplimentare la tel: 0259.434.543 sau pe mail, la adresa ionut.verzea@kiwifinance.ro.

Brokerul de credite

Brokerajul bancar în România a luat naştere din dorinţa băncilor de a avea un canal alternativ de promovare şi vânzare al produselor bancare, care să fie benefic atât pentru client şi bancă, cât şi pentru broker, deoarece clientul beneficiază de o ofertă comparativă şi poate alege în funcţie de nevoile sale. Banca nu are costuri pentru atragerea clientului respectiv, iar brokerul este plătit de banca pentru care clientul a optat, doar în momentul în care banii i se pun la dispoziţie. Serviciile oferite de brokeri sunt gratuite.

DAN BIRTA22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor