Primul eveniment din „European Cluster Week” va avea loc la Oradea

De Dan Birta
Dacian Lontiş, Luminiţa Popa si Sebastian Văduva
Dacian Lontiş, Luminiţa Popa si Sebastian Văduva - © FOTO: FACEBOOK
În cadrul conferinţei vor avea loc prezentări ale unor specialiști în domeniul clusterelor, dar și practicieni din România, Ungaria, Suedia și Germania.


În perioada 20-22 noiembrie 2018, la Oradea și Debreţin se va organiza prima conferință comună a clusterelor româno-maghiare, sub deviza „Bridging countries. Reaching Europe”. Conferința va reuni, pe durata a trei zile, experți în politica de cluster și practicieni ce vor dezbate intens teme de interes precum modele de business sustenabile pentru clustere, instrumente în sprijinul managementului de cluster, rolul universităților, start-up-urile în cluster.

La Oradea, evenimentul se va desfăşura la Armonia Venue, înscrierea la conferinţă fiind gratuită.

Manifestarea de anul acesta își propune capitalizarea exemplelor de succes a celor două țări est-europene în contextul mai larg al politicii de cluster la nivel european.

Speakeri de succes

Evenimentul se bucură de prezența unor eminenți reprezentanți ai organizațiilor europene, clustere naționale și internaționale, institute de cercetare, universități, companii, renumiți experți. Dintre aceştia îi amintim pe cei mai cunoscuţi orădenilor: Sebastian Văduva – manager general Advanced Solutions, Luminiţa Popa – manager general Corporative Consulting, Dacian Lontiş – co-founder @ Myriacode.

Primul eveniment din seria „European Cluster Week” al Comisiei Europene va fi organizat marţi, 20 noiembrie 2018, la Armonia Venue din Oradea. În cadrul conferinţei, antreprenorii orădeni vor primi informaţii de prim rang despre accesul firmelor din Oradea la piețe internaționale și finanțare pentru aceasta şi despre accesul la dezvoltarea de tehnologii în toate domeniile și internaționalizarea lor. Totodată vor fi oferite informaţii despre organizarea de clustere locale de companii și entități asociate pe domenii de dezvoltare. Este prima inițiativă de cluster de tehnologie din Oradea. „Am organizat pentru mediul de afaceri bihorean prezentări ale unor specialiști în domeniul clusterelor, dar și practicieni din România, Ungaria, Suedia și Germania”, a subliniat Sebastian Văduva.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !